İncimi Nasıl Mutlu Edebilirim?

InciCAN
InciCAN

1124 Puan

Merhaba.
İncimin üç tane yavrusundan biri bugün sahiplendirildi. Evde olmadığım için çok konuya vakıf olamasam da annem gün boyunca kızımın mırıldandığını ve benim yatağımdan hiç çıkmadığını söyledi. Diğer ikisi de 3 gün içinde yeni ailelerine verilecek. Bütün yavrular gidince psikolojik olarak daha kötü bir durumda olmasını istemiyorum. Annem oturup güzel güzel yavrularının sahiplendirildiğini anlatmış ve eve geldiğimde sakinleşmişti. Onun için ne yapabilirim? Kendisini iyi hissetmesini istiyorum.


13 CEVAP

Gamzessven
Gamzessven

21488

Emzirmeyi bıraktıysa aralıklı olarak sahiplendirirseniz problem olacağını sanmıyorum unutur zaten yavrularını. Ara sıra getirmeleri bir işe yaramaz. Hatırlayıp durur hayvan tekrar tekrar bence. Bi de sütten kestiği için tekrar bir kızgınlık belirtisi gösteriyor olabilir

Gamzessven
Gamzessven

21488

2 aylık olsalar da hala emiyorlarsa emsinler kesilince sahiplendirirsiniz ve evet birkaç gün değil de 1er hafta arayla sahiplendirirseniz daha güzel olur anne için.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cagla cagla, gogusleri oyle sut dolduysa hen veterinerw goturun, igne vuruyorlar, cunku iltihaba ceviriyor. Boyle olmamasi icin en az bir hafta arayla sahiplendirilmeli ki anne bebekleri aramasin
Son bir yavru kaldiysa onu hemen vermeyin. 5 yavruyu toplamda 2 ayda sahiplendirmistim ben hic aramadi yavrulari. Sut birikmesi tehlikeli.

InciCAN
InciCAN

1124

Böyle olduğunu bilseydim hemen sahiplendirmezdim.
Şu an bir tanesi evde ve emiyor. O halde onu hemen sahiplendirmeyeyim, sütü azaltsın.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Kedicikler hala emiyor mu?

InciCAN
InciCAN

1124

Emmekten ziyade İnci’nin mamasını yiyorlar.

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Arada bir yavruları evinize getirseler. Bir iki ay kadar. Sonra unutur zaten. Şu an onları araması çok normal.

2.5 aylik olsunlar öyle verin bir hafta aralıklarla o zaman hem süte doymuş olurlar hemde kediniz uzulmez

InciCAN
InciCAN

1124

Erken mi sahiplendirdim. :(
2 aylık oldukları için birkaç gün ara ile sahiplendirdim. Sonuçta artık süt içmek yerine kuru mama da yiyorlar düşüncesinden dolayı.

bappatan
bappatan

11044

Kısırlaştırın. 1 hafta arar sonra zaten unutur. Ebeveynlik konusunda onların güdüleri vardır kalıcı duyguları yoktur. Bir de yavruları en az 1 er hafta arayla hem sütü birikmesin de hrm de psikolojik bunalıma girmesin.

InciCAN
InciCAN

1124

1 haftada sütü kesilir mi? Birkaç gün ara ile sahiplendirildi. :(

Ben 45-46 günlükken sahiplendirdim anne kedi aramıyor ancak göğüsleri süt dolu sert sert geçmesini bekliyorum yavrular bahcede olmasaydı ben 2.5-3 ay memesini isterdim

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Tiplamda iki ay dedigim, ilki 50 gunluk, sonuncusu 3.5 ayliktan fazlaydi. Ilk yavru ve son yavruyu veris arasinda iki ay var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 826 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR