Veteriner Olan Veya Aynı Durumu Yaşayan

Fatiko
Fatiko

11964 Puan

Kedim ishal ve kustu. Hastaneye götürdük, orada bir sürü iğne yaptılar ve sebeptw belirtemediler hiç bir test yapılmadı.Kedimin şuan göz bebekleri büyüdü ve huzursuz, Reçete resmini paylaşıyorum bakar mısınız? Nedi bunlar ağır mı gelir?


6 CEVAP

Arthur4
Arthur4

10382

Okulda daha kötü olur bence evde de iyice hastalanirsa tek başına? Veterinere bırakmak en mantıklısı yapcak bişey yok başka :(

Arthur4
Arthur4

10382

Panteramisin, enfeksiyon tedavisinde kullanılıyor.
Nervit b1 ve b6 vitamini, dodex b12 vitamini, histaveti bilmiyorum.
Ulcaren, mide rahatsızlıklarında.
Ceremin, pirasetam içeriyor baş dönmesi, dikkat arttırıcı vs. icin diye biliyorum.( göz bebeği büyümesi bundan olabilir)
atropin de bakteri mikroorganizma sebepli ishallerde kullanılıyor(çeşme suyu vs)


Bunların hepsini neden vermişler bilemedim hiç gerek yok aslinda :( 650 tl para almışlar bi de keşke başka bi yere gitseydiniz bana kalırsa yarın bi kliniğe gidip tekrar kontrol ettirin ve bu reçeteyi gösterin.

Istanbul da uygun fiyata bakacak iyi bir vet hekim yok mu 650 tl mi aldılar cidden

Fatiko
Fatiko

11964

650 almadılar arkadaşlar 120 TL verdim her gidişimde 50 TL vericem iğne için o önemli değil. Şimdi sabah oldu hala öğürüyor midesi bulanıyor ne yapıcam ben çalışıyordum da

Arthur4
Arthur4

10382

Ciddi bişey olabilir mi acaba diye düşünüyorum bussuru iğne vermiş hekim işten izin alma durumunuz yok mu? Eşiniz de mi çalışıyor? Bilmiyorum siz düşünmüşsunuzdur bunları ama ben olsam ya tekrar fatih'e giderdim ya da farklı bi yere. Akşam goturdugunuzde başladılar mi asilara yoksa daha baslamadiniz mi?

Fatiko
Fatiko

11964

Gece yaptılar aşıları 30 yıllık hekim yapanlar fatih hayvan hastanesi büyük bir yer. Eşimde bende çalışıyoruz. Evde mi bıraksak ya da veterinere bıraksak kafeste tutulur dedi akşama kadar kedim delirir kafeste.. Eşim öğretmen okula mı götürse acaba diyorum ama yerler hijyenik değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 933 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR