Kısırlaştırma Sonrası Muayene

porcorosso
porcorosso

701 Puan

Arkadaşlar kedi kısırlaştırma sonrasında { üç gün sonra kontrol için } bandaj çıkartıp muayene edip antibiotik iğne yaptılar. Bunun için 55 lira istediler. Normal mi? O kadar para verdim kısırlaştırmak için bunlar da dahil olması gerekmiyor muydu? :D Sizde de ameliyat sonrası muayene ve kontrol için para istediler mi? Bir hafta sonra dikişleri çıkartmak için gideceğim onun içinde mi ücret alıyorlar :D Yoksa bulduk safı soyalım mı dediler acaba. Sizde ne oldu yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

7 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

en başından nasıl konuştuysanız öyle oluyor. örneğin benim veterinerim operasyon sonrası antibiyotikler ve muayne dahil 350 tl demişti. o yüzden sonrasında bir talepte bulunmadılar. dikiş aldırmak içinde para isterlerse vermeyin zaten iki dakkalık iş ayrıca oda operasyona dahil sonuçta. 2019 yılında dikiş aldırmak mı kaldı oda ayrı tartışma konusu tabii.

porcorosso
porcorosso

701

Daha önce evde baktığım kediler için ikisi birden 750 almışlardı geçen yıl. O zaman başka bir şehirdeydim ve antibiotik yapmamışlardı sonrasında hatta hiç veterinere gitmemiştim zaten. Hemen iyileşmişlerdi ve dikişler kendiliğinden yok olmuştu falan.
Şu an başka bir şehirdeyim ve öneriyle bu veterinere gittim. Sokakta baktığım dişi kedi için 300 aldılar ama öncesi sonrası hiçbir şey demediler. :(

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13300

bizim her şeyi içine dahildi açıkçası fiyatın şaşırdım böyle yapmalarına

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

antibiyotik tedavisine gitmeniz de fayda var ama zaten birer gün arayla üç gün olmuştu bizimki

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Biz malesef kan testleri ve operasyon icin yaklasik 2200 tl ye gelen bir ucret odedik.ve on gun icinde defalarca gittik(bandajini soktu dikislerini acti vs vs) bundan sonra bize herseyi bedava yapmalari lazim zaten :):):)

porcorosso
porcorosso

701

Ben de şaşırdım ayrı bir ücret istediklerinde. Bir şey de diyemedim ödedim. Öncekilerde ameliyattan sonra sprey sıkmışlardı bir daha antibiyotiğe gerek yok demişlerdi. Burda bir ilk gün yaptılar bir de üç gün sonra. Bir hafta sonra da dikişler alınır dediler. Umarım bir şey olmaz yavrucuğa. Şimdi gayet iyi ama içim rahat değil. Veterinere güvenemedim derdi sadece para sanırım.

ezgiisu
ezgiisu

3303

Biz antibiyotik tedavisi görmedik ameliyattan sonraki kontroller için hiçbir ücret almadılar dikiş dahil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 871 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR