Kedinin Yanağındaki Şislik Patlar Mı

Fificat
Fificat

2073 Puan

Bu sokak kedisini yanağındaki şişlik için 3 gündür belediye veterinerine götürüyoruz. Hekim antibiyotik yaptı bir daha gelmenize gerek yok dedi. Bir krem verdi iltihabı dağıtması için. Ama şişlik o kadar büyüdü ki gözü tamamem kapandı. Gözüne zarar gelir mi? İltihabın daha hızlı akması için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bunları hekime soramadım çünkü ben götürmesi için bir tanıdığımdan rica etmiştim.


5 CEVAP

Vetmate uygulamasını indirip resim göndererek oradaki veterinere sorabilirsiniz gecmis olsun :(

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Boyle bir şislik kedinin ayaginda vardi. 5 gun boyunca antibiyotik hap kullandik. 6. Gun patladi ve iltihap dagildi. Biraz bekleyin gecmezse kullanabilirsiniz.

Fificat
Fificat

2073

Teşekkürler cevaplarınız için, şimdi uygulamayı yüklüyorum.

Fificat
Fificat

2073

Vetmate uygulamasındaki veteriner pek yardımcı olmadı. Gözünü neyle temizleyebilirim? Çapaklanıyor kapanan gözü, mikrop kapmasından korktum.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Papatya cayi gibi biseyle pamukla temizlemeyi deneyin.ancak kronik bsy olabilir capaklanma.bizde hergun oluyor.eger yaptiriyosa once pamuklari koyun gozlerine biraz beklesin yumusatsin sonra temizleyin.kuruduysa direk temizlemek belki acitabilir.
Aslinda veterinerler goz ve kulak temizligini icinde borikasit olan bi solusyonla yapiyolar ama satilir mi kliniklerde bilemiyorum.kiyamam ona gecmisler olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3477 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR