Kedim Geceleri Karanlikta Duvara Karsi Oturuyor

Merhaba
Kedim son zamanalrda bir huy gelistirdi, gece ben yattiktan sonra karanlikta hep ayni noktaya oturup yuzunu duvara donuyor ve oylece bekliyor. Bu hali biraz beni endiselendirdi ne anlatmaya calisiyor acaba bana yardimci olabilir misiniz? Yatmadan once onunla yeterince vakit gecirip oyun oynamaya ozen gosteriyorum sebebi ne olabilir?

7 CEVAP

limis
limis

10780

Duvarin icinden bocek sesi falan duyuyor olabilir. Kedinizin bi rahatsizligi da olabilir. Bir kac sene benzer bir sey okumustum. Ingilizce iyiyse head pressing arastirin.

Arthur4
Arthur4

10382

Bizim göremedigimiz başka şeyler mi????????

Duvara kafasini yaslamiyor. O baahsettiginiz yaziyi ben de okudum. Sadece bir karis uzaktan duvara gozlerini dikip duruyor.. tesekkurler cevaap icin

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Benimki de yapiyor ancak bulundugumuz ulkedeki hamambocegi populasyonundan artik hayvan manyaga dondu.bocekleri goremese de titresimlerini hissettigi icin bocek orumcek ordan cikana kdr kilitlenip bakiyo

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Bizim göremediğimiz küçük böcekler ya da toz taneleri olabilir onları izliyor olabilir

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

bir takım kedisel hareketler yerim ya :D

PsLuna
PsLuna

10636

Kedilerin koku aşma duyusu insanlara oranla 14 kat daha güçlüdür. Avlarının yerini gözlerinden ziyade duydukları sese göre belirlerler. Karanlıkta da ışıktaki hallerine göre daha iyi görürler. Bi ses duyduğunda dikkat ederseniz ilk kulaklarını o yöne çevirdiğini görürsünüz. Geceleri ortalık sessizleştiğinde o noktada bi şey duyuyordur ya da kokusunu alıyordur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 707 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR