12.05.2019 Tarihinde Kedim İçin Kedi Tuvaleti Ve Mama Sipariş Ettim

bugün kolim geldi. içinden sadece mama çıktı. Sipariş ettiğim kedi tuvaleti kolide yoktu. hem eksik hem geç sipariş . Hem de diğer sitelerden pahalı satıyorlar . Petlebiye güveniyordum ama Çokk üzüldüm. Sizin de başınıza geldi mi. Ya da yakın tarihlerde mi oluyor böyle şeyler

15 CEVAP

Arthur4
Arthur4

10382

PETLEBİ KENDINE GEL ARTIK

Reddo
Reddo

317

Bazı arkadaşlar anlayışlı olun falan demiş kibarlıklarını anlıyorum Ama şunu da dememe izin verin
Arkadaşlar biz burdan hizmet alıyoruz ve beleşe almıyor kimse gayet paralar saçıyoruz sırf çocuklarımız için evde beslediğimiz yada dışarda beslediğimiz Canlar için ve evet anlayışlı falan olamam kimse kusura bakmasın çünkü benim evde ki çocuğum zor durum da kalıyor ona burdan kaliteli mama alıyım diye uğraşıyorum kaç vakit sonra mama geliyor ve benden çok kedim mağdur oluyor. Kendini konuşarak anlatamayan çocuğum benim için daha değerli ve evet dediğiniz gibi aradım da bütün veriliyor dediler kargoya o gün verilmiyor . Taşınıyor olabilirler o zaman kısa süre hizmet veremiyoruz desinler biz ve özellikle beslediğimiz Canlar mağdur olmasın.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

bu siteye ne oluyor böyle anlamış değilim

Musege
Musege

2124

Aradığınız şey sadece burada satılıyorsa alın da diğer siteler çok daha ucuz. Hele mama falan hayatta alınmaz burdan en son diğer siteyle arasında 100 lira kadar fark vardı varın siz düşünün artık.

Kedicihanim
Kedicihanim

5334

@reddo bahsettiğin "kibar ve duyarlı" arkadaşlar her soru altında birilerini azarlamaktan zevk duyuyorlar aynı şey başlarına gelse kendileri de benzer tepkileri verir halbuki :)

Reddo
Reddo

317

11.05.2019 da kapalı tuvalet ve 4 mama kabı sipariş ettim bütün 18.05.2019 hala ürünlerim gelmedi .

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Buraya yazın.

Reddo
Reddo

317

Duyuruyu aldıktan sonra görmüştüm ama bu yine de ayın 11inde verdiğim ürünün (HALA ) bana ulaşmadığını değiştirmez. İnsanlar bir soru sordu bende fikrimi belirttim. Hayır benim anlamadığım siz sanki bunların paralı elemanı mısınız ki onları koruyorsunuz??
İletişimleri yetersiz bilgilendirmeleri yetersiz. gayet bana ürününüz yok diyebilirlerdi yada ‘AYNI GÜN KARGODA’ demeyebilirlerdi çünkü ben buna güvenerek burdan aldım ki daha ucuza bulduğumu almadım. Siz niye savunuyorsunuz anlamıyorum ama açıkcası umrumda da değil siz öyle dediniz diye benim düşüncem değişmedi. Benim çocuklarım herkesten önce gelir o yüzden kurum ve kuruluşların kazancı çokta umrum değil kusura bakmayın.
@minnoskoss_123 bundan sonra da sizinle iletişim kurmak istemiyorum bana yazmazsanız sevinirim.

Deliladilan
Deliladilan

13477

Tlefon numarasindan ulasirsaniz yardimci olurlar gayet ilgili insanlar dalginliklarina gelmistir insanlik hali.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Taşınıyorlar bu yüzden geç geliyor. Anasayfadaki yazıyı okusaydınız burada soru sormanıza gerek kalmayacaktı.

ama bana ürünler teslim edildi diye mesaj geldi. bir parçası teslim edilemedi sonra teslim edeceğiz diye değil. Bu ne demek?

Reddo
Reddo

317

@Kedicihanim maalesef onu bende fark ettim :)

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@Reddo anasayfadaki duyuru okusaydınız neden kargoların geç yada eksik geldiğini bilecektiniz. @Kedicihanim tanımadığınız, bilmediğiniz insanlar hakkında yaptığınız yorumlar ne kadar doğru olabilir?

merhaba
bu gün kedi tuvaleti ikinci koli olarak bana teslim edildi. Kargoda unutmuşlar . Bu gün farkedince göndermişler. Güzel bir ürün geldi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 795 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR