Kilo Problemi

kedivediger
kedivediger

359 Puan

Merhaba, kedim 1 yaşında, kısır ve çok hareketsiz. Sürekli yeni ve renkli oyuncaklar almaya ve oyuna teşvik etmeye çalışıyorum ama kendisi hiç oralı olmuyor. Bebekken çok oyuncu ve haraketliydi fakat şimdi sürekli uyku ve yemek ikileminde.
Oyun oynamıyor telaşında değilim, sadece biraz kilolu, yemek işini kontrole aldım ama haraket etmesi de iyi olur diye düşünüyorum.
İlgisini çekecek bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

6 CEVAP

ayvzslymn
ayvzslymn

327

Eve ikinci kedi bence

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Valla bizde kisirlastirali 10 gun oldu.10 gunde 300 gram almis.surekli yatiyo,o kucagimiza 6aydir 1 kere alamadigimiz kedi gitti yerine tam bi kucak kedisi geldi.yerinden sadece mamaya suya ve kuma kalkiyo.sadece bu sabah 1 saat falan oynadi 10 gundur.napcaz hic bilmiyorum

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13300

lazer belki olabilir onlara genelde meraklı oluyorlar

Sselin1
Sselin1

122024

Bence de eger sahiplenebilirseniz 2. Kedi birlikte oynayacaklari icin cok iyi olur. Çünkü nasıl biz sıkılıyorsak onlarda sıkılıyor yapacak birsey olmayinca ya yemek yiyorlar ya uyuyorlar. Kilo olmasa bile hareketsizlik bircok hastaligin sebebi. Benm iki kedim var her kedi gibi kovalamaca oynamaya bayiliyorlar. Her zaman yeterince oynatamıyoruz çünkü bu anlamda benim icin de kolaylik oluyor. Oyuncak olarak zip zip toplar var 1 liralik otomatlarda satilyo :) pesinden deli gibi kosuyorlar ya da sesli kedi oltalariyla oynatiyorum. Ama sanirim siz bunlari denemişsinizdir :)

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

inanınki çok büyük ihtimal ikinci kediylede oynamıyorlar popo popoya yatıyorlar :D ama bebiş kedi alırsanız büyük kedinin kuyruğunu bile oyuncak haline getireceğinden harekete teşvik edebilir :)

kedivediger
kedivediger

359

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Biraz pamuklu çubuk ile ilgisini çekip koşturdum ama hareket alanın daraldığını kabul edeceğim sanırım :’)
İkinci kedi fikri içimi ısıtsa da en azından şimdilik ertelemek durumundayım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 546 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR