Kedi Kumu Saçılması

Hidatot
Hidatot

2597 Puan

Merhabalar, kum kabımızın etrafı sürekli kum oluyor. Biraz para biriktirince şu delikli paspaslardan almayı düşünüyoruz. Acaba o zamana kadar yapabileceğimiz bir şey var mı? Çok büyük bir sorun değil bizim için ama yine de yapılabilecek bir şey varsa boşu boşuna böyle devam etmesin. Kum kabını büyütsek saçılma azalır mı bir de?

7 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Delikli paspas alacaginiza kapali tuvalet kabi almaniz daha mantikli olacaktir kediniz büyüdükce kumu daha hizli kazacagi icin kumlar daha cok disari cikacak. Delikli paspaslarin icine kum girdigi icin diger paspaslara göre daha etkili tabi. Ayrica bu paspaslari kedi paspasi diye almaniza gerek yok ben normal paspas satilan yerlerden aldim cok daha ucuz:)

osmanguner
osmanguner

272

kum kabının büyüklüğüyle ilgili değil malesef biz de iki tip kum kabı var biri açık bir kapalı, kapalı olan büyük ikisinde de oluyor sonuçta ne kadar büyük kap olursa olsun kaptan çıkacağı son noktada yine kuma basacak.

Gamzessven
Gamzessven

21488

O delikli paspaslar gereksiz pahalı bence. Ufacık şey 100 küsür tl. Zaten o paspasın dışına da saçılır diye düşünüyorum. Bir arkadaşım yapı marketten yine kumların yapışabileceği halıfleks tarzı bir şey almış. Ben de araştırmayı düşünüyorum öyle bir şey daha mantıklı. Yapı marketlere sorarsanız belki yardımcı olurlar

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Onun yerine delikli ciktigi yerde mazgali olan kum kablarindan alin.biz oyle cozduk.

PsLuna
PsLuna

10636

Kalın taneli kum kullanınca ayaklarına pek yapışmıyor. İnce taneliler kadar iyi topakşanmasa da deneyebilirsiniz

Hidatot
Hidatot

2597

Haklısınız evet, teşekkür ediyorum. Peki acaba delikli paspas ve standart paspaslar arasında çok bir performans farkı var mı?

Hidatot
Hidatot

2597

Yaa çok teşekkür ederim gerçekten gereksiz masraftan kurtulduk hem de daha hızlı alabiliriz. Kapalı kedi tuvaleti için biriktirelim o zaman parayı. İyi akşamlaar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 441 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR