Tüy Sağlığı, Taranma, Ev Yapımı Yaş Mama

beautifulcat
beautifulcat

10837 Puan

Merhabalar öncelikle. Çok gündemli bir soru açmış bulunmaktayım, lafı uzatmadan sorularımı dile getiriyorum. Kedim 1 yaşında, neredeyse 10 aydır bizimle. İlk geldiği günden bu yana sürekli taradım, taramaya alıştırmaya çalıştım ancak bir türlü alışmadı. Onu tararken sürekli kuyruk sallanıyor, elimi dişleriyle uzaklaştırmaya çalışıyor, çok kızıyor, kaçmaya çalışıyor bende zapt etmek için sıkı sıkıya tutuyorum ama bu iş böyle olmayacak. Her taramamız olaylı oluyor, taradıktan sonra kızıp saldırıyor :( Ki normalde sakin bir kedidir, saldırma olayı olmaz pek :/ Nasıl taramaya alıştırabilirim (yaş mama, ödül mamasını vs denedim işe yaramadı)
Tüy sağlığı için Vetoskin vitamini uzun zamandır araştırıyorum, kullananlar çok övüyor çok memnunlar ama nereden temin edebilirim? Her veteriner kliniğinde mevcut mudur?
Ev yapımı yaş mamayı hep yiyordu, ta ki son 2-3 öğüne kadar, koklayıp birazcık yiyip gidiyor. Yeniden nasıl alıştırabilirim?

2 CEVAP

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Öncelikle uyanık olduğu zaman değil uyuduğu zamanlar taramayı tercih edin uyanıkken tepki gösteriyorlar.
Yaş mamadaki et kaynağının kalitesi değiştiyse veya ek birşey katıyorsanız yemeyebilir.Etin suyunuda eklerseniz daha keyifle yiyecektir alıştırmak için içine çok az sevdiği birşey koyabilirsiniz benim kızım ekmeğe bayılıyor mesela kokusunu aldığı anda koşuyor ve istiyor benden, illaki kedinizin de vardır çok sevdiği bişey

Musege
Musege

2124

Şu vetoskin'i yakındaki veterinere soracağım varsa alırım. Dövizden ötürü saçma sapan bir fiyata çıkmadıysa forumun hayrına alıp test edip işe yarıyor mu yaramıyor mu akıllaraki sorulara cevap verme niyetindeyim.


Ankara'da satan veteriner bilen varsa söylesin Bahçeli gibi park problemli bir yer değilse gitmeye çalışırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR