Yavru Kedi Mama

Tugbaakck
Tugbaakck

240 Puan

Merhaba 2 aylık bir yari kediye sahibim zorunda kaldığım icin econature mama aldım iki hafta onu kullandı proplanin küçük boyunu sipariş verdim ama burda cok kötü demişler suan kafam cok karışık ndnin küçük boyu olmadığı icin denemeden kullanmak istemedim ne önerirsiniz

10 CEVAP

osmanguner
osmanguner

272

ben royal canin kuru mama kullanıyorum. çok tavsiye etmiyorlar ama fda kuruluşunun tavsiye etmediği ya da mallarını toplattığı markalar hariç olabilir diye düşünüyorum. Yani genelde tahıl oranına bakarak seçim yapılabilir. Hatta bu konuda da sektör ve buna bağlı olarak bu konunun bilenleri ikiye ayrılmış durumda. merdivenaltı olmadığı sürece bence problem yok. Hatta son zaanlarda yerli üretim olan Bonacibo meşhur içerik olarak bilindik markaların çoğundan iyi. en iyisi diyemem. o kadar bilgim yok.


Bonacibo içerik
Kurutulmuş Tavuk Proteini (46%), Baldo Pirinç (14%), Mısır, Rafine Tavuk Yağı, Bezelye, Hamsi Unu (7%), Krill Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı Özütü, Kızılcık Tozu, Pisilyum


Royal canin içerik
A Vitamini: 20500 IU, Vitamin D3: 800 IU, E Vitamini: 600 mg, E1 (Demir): 40 mg, E2 (İyot): 4 mg, E4 (Bakır): 12 mg, E5 (Manganez): 52 mg, E6 (Çinko): 154 mg, E8 (Selenyum): 0,07 mg- Teknolojik katkı maddeleri: Tortul kaynaklı klinoptilolit: 10 gr - Koruyucular - Antioksidanlar. *L.I.P.: çok yüksek asimilasyon özelliği nedeniyle seçilmiş protein.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Biz orijencat kitten kullaniyoruz.degerleri iyi balik hindi tavuk karisik(ama biz sadece tavuklu yemedigi icin boyle karisik icerik aliyoruz)
Nd herkes tarafindan tavsiye ediliyor,icerik tavuk oldugu icin yemedi bizimki.durumunuz varsa orijen acana nd diger arkadaslar tecrubelerine gore baska tavsiyeler vereceklerdir okuyunca

Sselin1
Sselin1

122024

Orijen, acana, n&d, brit care, matisse, golosi bu markalar icerik olarak alabileceginiz en iyi mamalar bütcenize uygun olanini secebilirsiniz. Ama royal canin, proplan, hills markalari iyi degil kimse de önermez burda.

Ecemyoney
Ecemyoney

584

royal canın bebek kedi maması veya nd’nin narlı maması olabilir ikisinide öneririm

Brewsly
Brewsly

2281

Ben brit care tavuklu yavru kedi maması kullanıyorum hem taneleri küçük kedim seviyor. Fiyat performans açısından da iyi tavsiye ederim

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Royal caninin biberiye özü gibi doğal maddelerle değil de sadece koruyucular yazdığı belirtmediği yapay maddelerle korunması bile almamak için büyük bir nedendir.
N&D yi birçok hasta kedi bile severken çok nadir istisnalar olabiliyormuş:) @gozdetemizel
Brit care de tavsiye edebileceğim bir mama.Brit care crazynin içeriği temiz önce atlaspetten numune talebinde bulunabilirsiniz.
Ben ucuz mama tavsiye etmiyorum.Bizim 1 ayda yemeğe harcadığımızı hesaplarsak onların yemeğinin pahalıya gelmediğini göreceksiniz.Ucuz mama maddi olarak uzun vadede yüklü veteriner masrafı,manevi olarak da iyi beslenmelerini tercih ettiğim için vicdanım daha rahat.

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

İçeriği çok gereksiz doldurulmuş neden önerildiğini anlamadığım bir mama.
Kümes Hayvanları Türevleri Unu,mısır,gluten unu,tuz,balık unu,buğday unu,pirinç,soya unu,tavuk eti ürünleri unu??!
Bunlar içini doldurmak adına konulan gereksiz şeyler.Önermiyorum malesef

Emre95
Emre95

806

N&D, Matisse,Profine,Sanabelle,Orijen önerim N&D kesinlikle bonacibo almayın kedim o mama yüzünden ölümden döndü uygun fiyatlı isterseniz golosi öneririm oda çok iyidirr proplan bende kullandım hiç sorun yaşamadım ama yorumlar yüzünden N&D ye geçmiştim.

Tugbaakck
Tugbaakck

240

Bonacibo yu beğenmediklerini duymuştum ama haklı olabilirsiniz

Tugbaakck
Tugbaakck

240

@ahsenbb proplan icin ne dersiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR