Yavru Kedi Ne Zaman Mamaya Başlar

uzerceren
uzerceren

290 Puan

Merhabalar kediler kaç aylıkken kuru mama yemeye başlarlar şuan kedim 1.5 aylık acaba yiyebilir mi veya kuru mamayı ıslatarak versem

6 CEVAP

sand_cat
sand_cat

706

Biz istanbuldayız . Kediler daha 1.2-1.5 aylık var yada yok.Ama ANNE leriyle öyle yiyorlar i.Fakat hem emiyor hem yiyorlar ;)

Rkandu11
Rkandu11

5220

Merhabalar , benim kızımda 1.5 aylık. Kuru mamayı , Yaş mamayla karıştırarak beslenmesini sağlıyorum. Sadece kuru mama yemiyor , alışması ve sevebilmesi adına genellikle kullanılan bir yöntemdir zaten. Sağlıklı , mutlu bir ömrü olsun inşallah , iyi akşamlar :)

Emre95
Emre95

806

Bu sanırsam kediden kediye değişiyor 1.5 aylık genelde emiyorlar ama sahiplendiyseniz yavru kedi maması ki zaten biliyorsunuzdur benimki 1.5 aylık iken kuruda zorlandığı için yaş veriyordum zamanla kuru verdim ve öylece alıştı.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

En sağlıklısı 2 aylık olduklarında başlamak. Ama isterseniz şuan yavaş yavaş yaş mamaya alıştırabilirsiniz. 2 aylık olunca yaş mama ile kuru mamayı karıştırarak verin. Sonra kuru mamaya tamamen geçiş yapın.

uzerceren
uzerceren

290

çok sağolunn :) yaş mama verdim biraz yedi ama pek sevmedi galiba bir daha deneyeceğim yanıtlarınız için teşekkürlerr

Sselin1
Sselin1

122024

5 haftalik olduklarinda kati gidaya gecmeye başlıyorlar bizim yavruda hem süt emiyor hem mama yiyordu. Verdiginiz yaş mamalar balikli olmasin ama cogunlukla yavrulari ishal yapiyor. Market mamalarinda cesit farketmiyor ama hepsi dokunuyor midelerine sakin vermeyin. Gimcat, nutri feline tavsiye ederim evde tavuk gogsu de haşlayabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 394 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR