Kedim Çok Isırıyor Yardım

minikpati
minikpati

2366 Puan

Merhaba arkadaşlar, benim british blue point bir oğlum var haziran ayında 1 yaşında olacak. Çok ısırıyor ve hep pusu kuruyor önceleri küçük ondan dolayı yapıyor diye düşünüyordum ama hala düzelmedi bu davranışını nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

4 CEVAP

sand_cat
sand_cat

706

Kediler inanlmaz oyuncu hayvanlardır.
@minnoskoss_123 haklı.

InciCAN
InciCAN

1124

Kedi bu normal, ısırır cırmalar modundan çıkıp; ona yaptığının yanlış bir şey olduğunu ve bu durumdan ötürü canınızın yandığını göstermelisiniz. Benim kızım şu an 10 aylık ve yaklaşık 4-5 aylıkken bu huyundan vazgeçirdim. Kucağıma aldığımda rahatsız olduğunu göstermek için koluma dişlerini geçirdiğinde dahi artık ısırmıyor. :)

bappatan
bappatan

11044

Elinizi ısırdığı anda sertçe çekip kızıp kalkıp gitmeniz gerekiyor. Aslında bu eğitimi küçükken vermeliydiniz şimdi biraz sabretmeniz gerekecek. Elinizin veya vücudunuzun onun herhangi bir oyuncağı olmadığını öğretmelisiniz. Kedidir oyundan el ısırır yavrular aman ne şirin dediğiniz ve taviz verdiğiniz taktirde büyüyüp dişleri hayvan kadar olunca kolunuzu parçalayacak dereceye geldiğinde de kedidir oyun yapar aman ne şirin demek zorunda kalırsınız. Isırarak ya da tırmalayarak paçalayabileceği oyuncaklar almanızda fayda var. Fakat siz kalkıp gittiğinizde mekan terketmenin ciddi bir şey olduğunu anlayan kediler zamanla öğreniyorlar merak etmeyin.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Normal. Oyun oynuyor. 5 yaşındaki kedi bile böyle oyunlar oynuyor arasıra:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR