Mama Begendiremiyoruz Oneri

limis
limis

10780 Puan

Kedim kısır 4 yaşında
3 yaşına kadar N&D ile beslendi. Sonra yemeyi kesince Acana sonra Sanabelle denedik. Çok beğenmediğini düşünüp hayatımızın hatasını yaparak proplan a başladık. Iyi has mamalarla desteklediğin için besleyici olmamasını cok takmıyordum. Geçen yaz sonda takılıp kristalleşme başlangıcı demene kadar. Ilacli mamalarla işimiz bitince Brit Care deneyelim dedik. Ilk iki gün hiç yemedi ve de hep yara yaptı Ben de inat ettim N&D nın bıldırcınlısını aldım yok yemiyor ne yaparsam bos. Önerebileceginiz baska bir mama var mı?
Ayy cok uzun yazdım ama sağlık sonuçta:))

14 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Bilemiyorum ne dusunursunuz ama 2 hafta once kisirlastirdik.degerlerine baktim cokta kisir mamasiyla fark yok kullandigiimiz mama arasinda.ancak kedimiz 8aylik ve daha almasi gereken kalsiyum protein vs oldugu icin ayni mamadan devam ediyorum.zaten mamamiz cat&kitten orijen.kisir mamasi yok orijende degerlerinden oturu.icerik balik&tavuk&hindi.isterseniz bir inceleyin

miraysevik
miraysevik

364

Mama konusunda biz de çoook sıkıntılar çektik. N&D de dahil olmak üzere hangi mamayı kullansak gömme hareketi yaptı. Yaş mamaları dahi beğenmiyordu. Patates ve yumurtayı çok sevdiği için her gün ya patates ya da yumurta haşlar hale gelmiştik. Mamasıyla karıştırıp yediriyorduk. Şimdi Orijen kullanıyoruz. Arada ona da burun kıvırıyor gömüyor ama yiyor. Bütçeniz yeterliyse Orijeni denemenizi tavsiye ederim.

Tikos
Tikos

1504

Naturea da guzel ama benim kedim nd kuzuluya bayiliyor

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

3 sene yemiş nd yi sonucta yine alişir bence.

Feyzanurala
Feyzanurala

211

Acikcasi belli bir mama cesidi yok. Hangisi ucuzsa onu alyrm

limis
limis

10780

Yaş mama cok yiyor. Her gün veremiyorum yoksa günde 300 gr yaş mama yiyor bıraksam. Haftada 3 gün veriyorum. Pınar almayı düşünüyorum zaten su içmiyor çok fazla. Naturea deneyelim o zaman bir de.

limis
limis

10780

Orijen hali hazırda üriner problemlerini tetikler diye düşündüğüm için almıyorum. Baya tembel zaten :)

Feyzanurala
Feyzanurala

211

Bir sey yazıcam ama kızmazsnz umarm. bu sitede mamalar hakkinda yazilanlarin hic birini bilmiyordm ve kedime en ucuz mama yediriyordm cnku ögrencym ucuz olmasi arti bnm icn. Suana kdr(2 yildir) hic prblm yasamadm. Sizce böyle devam etmeli miym ?

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@Feyzanurala kaliteye göre değişir. Hangi mamayı alıyorsunuz?

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Matisse kullanın bence. Hayvancağız mamasından dolayı sağlık problemleri yaşamasın. @Feyzanurala

srplzngl
srplzngl

113865

her turlu kuru mama rahatsizligini tetikleyecektir. en iyisi evde hazirlamaniz.

limis
limis

10780

@Feyzanurala hic bir problem yaşamaman yaşamayacağın anlamına gelmez bütçeni zorla demek degil bu ama en azından matisse golosi falan kullanman daha sağlıklı olur onun için. Veteriner daha tuzlu her zaman.

Feyzanurala
Feyzanurala

211

Tmm dediklernizi yapıcm peki tuy dokme problemi mamayla ilgili olabilir mi sizce ?

Sselin1
Sselin1

122024

Kediniz idrar yolu sorunu yasadiysa bence kesinlikle haftada en az 4 gun yaş mama veya ev yapimi mama vermeniz gerekiyor Ben çok korktugum icin hergün yaş mama veriyorum. Hastaligi tekrarlayabilir kediniz yeterli sivi almiyormuş demekki. Ayrica proplan değil baska mama kullansaydiniz yine ayni sorunu yasabilirdiniz. Naturea mamaya bakabilirsiniz kısır kediler için uygun bir marka. Umarim eski sagligina kavusur. Cok gecmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 798 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR