Kedim Asla Sevdirmiyor

iremcelikks
iremcelikks

446 Puan

Merhaba 2 tane kedimi çok küçükken sahiplendim ikiside sokak kedisi kucağımda uyuyarak büyüdüler her zaman kucağa gelir sevdirirlerdi. Şimdi erkek arkadaşım tam 1 ay önce 2 aylık dişi bir scotish fold sahiplendi. İlk alışamadığından sevdirmediğini düşündük(ki ben ilk gün bile kedimle uyumuştum) ama şuan hala daha asla kucağa gelmiyor. Ne uyuduğunda ne de uyanıkken. Direk miyavlamaya ve kaçmaya başlıyor. Kucak harici bir yerde dururken okşamaya bile izin vermiyor. Benzer durumlar yaşayan var mı?

3 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Kedinin karakteriyle alakali tamamen.2 aylikken aldik suan 8ayi gecti.bana hic sevdirmiyo kucaga gelmiyo ancak eşim 5 dk patilerini zaptediyo onun kucaginda zaman zaman uyuyo ama oda 5-6 dk yi gecmez.kisirlastirdik 15 gun once.Tamam dedik tam bi kucak kedisi oldu,kendi geliyo yatiyo uyuyo sirnasiyo demek ki hormonlar bunu hircinlastiriyomus.
Nezamanki bandaji tamamen cikti ozaman eski haline geri dondu.suan eski huylar geri geldi,yani bazen diyolar ya kisirlastirinca duzelir.duzelen var mi bilmem de bizimkinde bi degisiklik yok.zorlamayin hic daha da hircinlasir

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Evet ya karakterle alakalı. Kuzenimin kedisi de Scottish sevdirmeyi çok seviyor, bizimki öyle değil kendi istemediği sürece sevdirmiyor ve kucağımıza biz zorla almadığımız sürece gelmiyor yani çok takılmayın bu şekilde alışın çünkü böyle olacaktır büyüdüğünde de :)

iremcelikks
iremcelikks

446

Teşekkürlerr:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 406 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR