N&D Mama Numunesi

Neslihan_14
Neslihan_14

1079 Puan

Burda birinden N&D mama çesitlerini numune isteyebildigimizi okumuştum kedim için çeşitlerini denemek istiyorum sevip sevmemesini gözlemlemek numune nereden alabiliyoruz bilgisi olan varmı acaba

8 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

[email protected] Ben burdan istedim ancak ocakta istedim martta geldi.attiklari mailde depoda bulunan numune stoguna bagli olarak gonderebileceklerini yazmislardi.
İsim soyisim adres telefon ve evcil hayvanin bilgilerini istediler benden

tugbaliee
tugbaliee

2284

herhangi bi ücret istiyorlar mı @Gozdetemizel

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Hayir zaten cok kucuk bi paket gonderiyolar.ancak kedinizin yavru ya da yetiskin oldugunu belirtmeyi unutmayin.ornek veriyorum yavrudan yetiskin mamasina gececekseniz yetiskin mamasi cesitleri denemek istiyorum gibisinden yazin.yavruda cok cesit yok galiba ki bana tavuklu narli yavru yolladilar.onun da yuzune bakmadi ztn :)

tugbaliee
tugbaliee

2284

benimkine onu almayı düşünüyoruz denemek isterim hemen form yollayım

Neslihan_14
Neslihan_14

1079

Bende morina balikli&portakallı aldım onu sevdiler ama kuzu etlisini bal kabaklisini filanda almak istedim çesit olsun diye fakat benim kızlar biraz cins yemezler bu sebepten denemelik numune almak istemistim bilgilendirmeniz icin tskler

BEN DENEMEK İÇİN NARLI ALDIM KOKLADI BIRAKTI. Tadına bile bakmadı

Jarvis12
Jarvis12

1964

Ben de farminaya 2 gün önce mail gönderdim.bana bu cevap yolladılar:


Merhaba,


Numune çıkışlarımız stoklarımızda yaşadığımız eksikliklerden dolayı geçici bir süre için durdurulmuştur, anlayışınız için teşekkür ederiz.

SudeFarmina
SudeFarmina

341

Merhaba, Farmina’ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. N&D numune talepleriniz için Farmina sosyal medya hesaplarımız üzerinden Farmina Beslenme Günü etkinliklerimizi takip edebilir, etkinlik noktasında Farmina Beslenme Danışmanlarımızın desteğiyle patili dostunuz için en uygun numuneyi temin edebilirsiniz. Patili aile üyenizin tüm beslenme ihtiyaçları için https://bit.ly/3kMAmPT bağlantısı üzerinden beslenme danışmanlığı talebi oluşturarak ya da https://bit.ly/3vrbzFd bağlantısı üzerinden FarminaGenius uygulamamızı indirerek ücretsiz beslenme danışmanlığı hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Aktif olarak kullandığımız e-mail adresimiz [email protected] olup tüm yazılı kanallar aracılığı ile tarafımıza ulaşan taleplere 15 iş günü içerisinde geri dönüş sağlanmaktadır.
Sevgi ve saygılarımızla
Farmina Türkiye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5235 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR