Misafir Kedi

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502 Puan

Arkadaşlar bayram tatili için misafir gelecek ve kedilerini de getirecekler. Benim kedim dişi kısır ama şimdiye kadar eve başka bir hayvan gelmedi misafir kedi de erkek kısır ve arka ayakları engeli bir kedi (sürükleyerek yürüyor). Benim kedim hırçın bir kedi gelen kediye rahat vermemesinden korkuyorum ev de kalabalık olacak aslında ikisi için de stresli bir ortam olacak. Birkaç gün kedilere zarar gelmeden idare etmek için ne yapmalıyım?

6 CEVAP

pinarcaya
pinarcaya

19123

Isiniz zor. Gimcat antistress malt kullanabilirsiniz. Ise yariyor mu bilmiyorum ama. Benim evimde de bir suredir misafir kediler vardi. Birbirlerini gormemelerine ragmen kedim cok durgunlasti. Kumunu yeme gibi degisik huylar edindi. Vetri science antistress aldim. Belki ise yarar size de.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bence ikisini ayri odada tutun. Kisa sure kalacaklari icin alismazlar bosuna stres olmasin

busrat660
busrat660

132

Kısır oldukları için aslında birbirleri için çok da sorun teşkil etmezler bence

Benim kedim de misafir kedi geldiğinde çok stres olmuştu mama bile yemiyordu, çok fazla yakın tutmamaya çalışın dediği gibi anti stress kullanabilirsiniz ama çok vermeyin dışkısını etkiliyor, 1 cm kadar vermenizi tavsiye ederim. çok fazla uyku yapıyor b

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Teşekkürler deneyim ben de macunu

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Malesef ayrı oda imkanım yok kalabalık olacak. Ev küçük zaten. Üstüne ben de işe gitmek zorundayım annem olacak evde umarım kötü bir şey olmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR