Kedisi Toksoplazma Tedavisi Gören Kimse Var Mı?

gilbert
gilbert

194 Puan

3,5 aylık kedime toksoplazma teşhisi konuldu ve antibiyotik tedavisine başladık. Ankara'nın en büyük ve tam teşekküllü özel hayvan hastanesinde bir türlü teşhis koyamadıkları için zaman kaybettik ve pazar günü durumu oldukça kötüleşti. Denge kaybı çok arttı ve yeme içme hemen hemen tümüyle kesildi. Dün götürdüğüm başka bir veteriner %90 oranında toksoplazma teşhisi koydu, antibiyotik, özel mama, özel besin desteği ve vitaminlerle hem tedavi hem de bağışıklığın güçlendirilmesi için harekete geçtik. Şırıngayla besliyorum. Hala çok halsiz ve denge sorunu devam ediyor.


Varsa benzer tecrübeyi yaşamış arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.. Herkesin patisine sevgiler..

6 CEVAP

gilbert
gilbert

194

Evde bütün düzen onun rahat edeceği şekilde, gözünün içine bakıyoruz. Yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. 25 gün sürecekmiş tedavi. Şırıngayla beslenmekten çok irrite oldu ama özel mama yemesi gerektiği için başka çaremiz yok, kendisi yemiyor zira. Tüylerine sürekli mama bulaştığı için rahatsız, temizlemeye çalışıyorum ama tüyler birbirine yapıştığı için pek bir işe yaramıyor. Gece gündüz uğraşıyoruz bakalım, inşallah şifa buluruz. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

gilbert
gilbert

194

Allah sizden de razı olsun. Bu canların vebali üstümüzde. Çocuklarımızdan farkları yok ki. Dün yürüyüşünde çok az bir düzelme var gibi geldi. Bu sabah da bizim şırıngayla verdiğimiz mamadan başka biraz da et yedi. Kuzu tandır :) Sanki gözünün feri azıcık yerine geldi ama söylemeye de korkuyorum. Daha çok başındayız tedavinin. İlaçlarına ve besin desteğine devam. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sevgilerimle.

kedi_sever123
kedi_sever123

4789

Böyle birşey yaşamadım ama istirahat etmesi gerekiyor bence

grsymerve
grsymerve

724

çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallah:/

grsymerve
grsymerve

724

Allah razı olsun ne kadar şanslı inşallah sizlerle uzun uzun ömürler beraber olur bir an önce iyileşir (: keşke yardımcı olabilsem ama bir bilgim yok bu konuda:(

Seyma6390
Seyma6390

122686

Merhaba bizim de kefilerimize aynı teshis konuldu nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz acaba çocuğunuzun son durumu nasıl?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 990 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR