Kızgınlıkla İştahsızlık İcin Ne Yapmaliyim

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052 Puan

Kedim erkek kizginlik döneminde olduğu icin mi bilmiyorum ama iştahsız çok az yiyor dışkısında falan sorun yok ama zayıflamasını istemiyorum hasta olur diye korkuyorum. Bayramda 1 hafta veterinerde kalacak. Bu süre zarfında da terk edildiğini dusunup bisey yemezse diye de korkuyorum. Ne yapmalıyım? Mamasını değiştirmek ise yarar mi? Yoksa daha çok mu strese sokar?

6 CEVAP

tugbaliee
tugbaliee

2284

mama değişikliğine alışması gerek ki hayvanın iştahı yok diyosunuz bence bu döneminde bi değişiklik yapmayın ama veterinerinize de danışın bu konuyu belki başka bi çözüm yolu vardır

iştahsızlık döneminde yanlız bırakmamalısınız bence ve sorunun kızgınlıktan olduğuna emin misiniz

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Emin değilim ama kızgınlığa girdiğinden beri yemesinde azalma oldu bunu biliyorum sadece. Sabah koyduğum mama bitmiyor. Öyle soyliyim. Bayram icin eve gitmek zorundanyim. Otobüsle gel git orda kal daha beter strese girmesini istemiyorum. Tek bir yerde de kalmayacağım icin veterinerde kalması daha uygun olur diye dusunuyorum

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Nekdrlik oldu kedicik?
Biz 3 ay boyunca bunu yasadik artik yuzu cokmustu hayvanin yemedigi icin kizginlikta.sanirim en net cozum yine kisirlastirmakta.simdi de her dk yiyo orasi ayri :)

pinarcaya
pinarcaya

19123

Kizginlikta istahsizlik olur. Cunku strese giriyorlar. Kisirlastirmazsaniz bu hep tekrar edecek. Benim kedimde de bu aralar stresten istahsizlik basladi. Aminosol siparis verdim. Bir arastirin isterseniz.

PsLuna
PsLuna

10636

Yaş mama verebilirsiniz. Veterinere söyleyin kızgınlıkta olduğunu ona göre besler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 493 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR