Raw For Us Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

msfkaya
msfkaya

3391 Puan

Sosyal medyada karşıma çıktı çiğ mama işi yapıyorlar deneyen oldu mu

9 CEVAP

srplzngl
srplzngl

113865

ketojenik freeze-dried mamalarini tum turkiye'ye gonderiyorlar. evde hazirlama imkaniniz yoksa en en iyi alternatif.
ben yurt disinda oldugum icin sadece iki paketlik tadim yapabildik o yuzden uzun vadede bir degisim gozlemleme firsatim olmadi ama kedim tadini begendi.
yalnizca emin olamadigim bir konu var o da sadece iki proteinle (sadece dana ve tavuk) rotasyon yapmanin ne kadar saglikli olup olmadigi. yani ben normalde 3-4 protein kullandigim icin az geldi bana ama iki cesitle de dengeli olabiliyorsa her turlu hazir mamadan iyidir.

beautifulcat
beautifulcat

10837

ketojenik mamalarını tecrübe etme şansım oldu arkadaşım sayesinde :)
kedim tadını bayağı beğendi, henüz yeni yeni denediğimiz için benim de henüz pek bir değişim gözlemleme şansım olmadı. bilemiyorum ama ben çok güveniyorum nedense, mamayı yaparken üretim anında bile paylaşmaları bana güven veriyor.

ezobarol
ezobarol

4668

evde kendiniz hazırlamanız daha uyguna geliyor bence
ayrıca içine kedilerin ihtiyacı olan omega b12 taurin gibi ek besin katkılarını koymadan sadece et sebze zerdeçal zeytinyağı koyduklarını söylüyor
ama param olsa alırdım.. bu saydığım takviyeleri de kendim ilave ederdim
ben kuru mama ve kendi haşladığım etleri 2-3 kez verebiliyorum sadece

deniznergis
deniznergis

12866

bende düşündüm ama daha sistemi tam oturtamamışlar sanırım çok şikayet var ürünlerin buzlarının çözülmesi ,paketlerden kan akması , içeriginin canlı sahiplerine tam ve net olarak açıklanmaması .şikayetlerin hiç birine dönüş yapılmamaması herşey ürünü satana kadar bizim ülkemizin kanayan yarası .ürünü asla kötülemiyorum tabiki ama olumlu dönüşler görmedim şikayet kutuları bayağı kabarık.

msfkaya
msfkaya

3391

Güncel

limis
limis

10780

Fikir guzel de sadece istanbul içi. Bozulmadan ulaştırmak zor galiba diğer illere. Deneyen varsa merak ettim ben de.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Freeze dried mamasını kedim çok sevmişti. Ben hazır barf önermem ama rawforus aralarında en güvenilii. Hazır tercih edilecekse bu marka tercih edilmelı.

Cinarkedi
Cinarkedi

792

Ben Mayıs'tan beri kedime freeze dried mamalarini ve ödül mamalarini kullaniyorum. İçerikleri güzel. Kedim severek yiyor hatta bayılıyor. Tek sıkıntı 3 öğün seklinde veriyor olmama alisamamasi. Sürekli mama istiyor. Freeze dried mamalarin hepsinden karışık veriyorum. Web sayfasinda kedinin özelliğine kilosuna vs göre günde kac adet vermeniz gerektiği yazıyor. Bu arada en iyi hazır kuru mamadan daha iyi diye düşünüyorum. Bir nevi evde hazırlamış gibi. Şu ana kadar bir olumsuzluk olmadı mamayla ilgili. Bu mamaya geçişim ise kedimin ikinci kez sistit olması ve üstüne bir de bitmeyen kristallerinin olmasiydi. Proplani birakip buna geçtim. Bakalim umarım bir daha yaşamaz oğluşum böyle seyler.

Cinarkedi
Cinarkedi

792

Ayrıca freeze dried mamalar kuru nemsiz bir ortamda saklanabildigi icin bozulma riski yok cig beslenmede olduğu gibi. En güzel yanı da bu. Sayfasini incelerseniz hangi mamada ne var yazıyor ve ödül mamalarini da alip besin takviyesi yapmış oluyorsunuz. Hamsi, dana billir, dana yürek, hindi göğüs, tavuk göğüs vs vs çeşitli ödül mamalari var ve hepsinin icerigindeki besin farkli oldugu icin ekstra vitamin vs ye de gerek kalmıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1664 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR