Hills Mama Nasıldır ?

ebru1312
ebru1312

747 Puan

Kedilerimin hepsi kısır bi süredir hills veriyorum nd ile karistirip bi sıkıntı gormedim ve çok seviyolar

13 CEVAP

itzy
itzy

761

Bence de sadece ND ile devam etmelisin.Eğer bütçen yoksa matisse,britcare,golosi gibi seçenekler hem fiyat hem kaliite bakımından sınıfı geçer.Hill's fiyatını haketmiyor.Pahalı da.Ayrıca bu üç mama içerik-perf-fiyaty çok iyi.Bütçene uyanı seç.Ama sadece ND ye bütçen yeterse onu al.Hem GDO suz.Hemde kediler afiyetlr y,yor.Birde britcare i bazı kediler yemiyor.Bilgine.

Simbat
Simbat

1044

Biraz geç bir cevap olabilir. Hills' i bu kadar çok kötülemenizi açıkçası anlam veremedim. Kedimin karaciğer enzimlerinde sorun çıktı, bu mama sayesinde 3 ayda sorunu halledebildik.
Kendi düşüncem sürekli olmasa da ND - Hills arasında aralıklı tercih yapabilirsin. Hills 50 yılı aşkın bir süredir bu sektörde. Üstelik sitelerini incelerseniz her vitamin, her bileşen yüzdesel olarak sunulmakta.

Hill's konusunda bir çok kişiyle aynı fikirde değilim. 6 yaşındayken ciddi bir rahatsızlık geçiren kedim hill's c/d, k/d mamaları sayesinde uzun yıllar sağlık sorunu olmadan yaşadı (17 yaşına kadar). Bu sebepten gayet profesyonel ve kaliteli bir mama olduğunu düşünüyorum.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Doyuyorlardır bence onu meraktan yapıyorlar benim kedim mamasını yeni yesin yine elimdekini gelir koklar. Ben de uzatıp koklatıyorum merakı geçince dönüp gidiyor. Günde ne kadar yiyorlar bilmiyorum ama bence doyuyorlardır. Doymuyorlarsa da siz başka bir şey vermediğiniz sürece tek çeşit mamaya alışırlar. 1-2 yıl boyunca aynı mamayı verin demiyorum illaki aromasını değiştirebilirsiniz ama aynı anda karıştırıp vermek doğru gelmiyor bana

cansucelik07
cansucelik07

2597

sadece nd verin hills gerek içerik bakımından gerekse koku bakımından e bir mama.kedinize yazık etmeyin

cansucelik07
cansucelik07

2597

e yerine iğğğreeeeeeenç yazcaktım

Fiyatını haketmiyor.En iyisi sadece nd ile devam etmek.Eğer sadce nd ye bütçen yetmezse britcareimatisse,golosi gibi taze et olan mamaları seç

ebru1312
ebru1312

747

Nd ye butcem yetiyor ama sevmiyolar cok az yiyolar bende yuzde 70 nd yuzde 30 hills karıştırarak veriyorum hills in yerine karistircak başka mama önerir misiniz

ebru1312
ebru1312

747

Matisse ve golosiyi deniyim o zaman birde

itzy
itzy

761

Bence de güzel birşey yapıyorsun.Eğer bütçe olarak nd den fazla varsa acaba ya da orijen de içerik bakımından çok iyi ama bayağı pahalılar.

itzy
itzy

761

Acaba değil acana

Gamzessven
Gamzessven

21488

Sürekli karıştırarak mama vermek doğru değil diye biliyorum. Tek çeşit bir mama vermelisin bence. Gittikçe hills oranını azaltarak tamamen nd ye geçmeyi deneyebilirsin yavaş bir geçiş olunca kediler de çok garipsemeyip alışıyor.

ebru1312
ebru1312

747

Nd tek başına yiyolar ama elimde gördükleri herşeyi yemek istiyolar doymuyorlar gibi o yüzden yanında biraz daha sevdikleri bi mama olsun da bari bi tabağı bitirsinler diye uğraşıyorum:(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 14770 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR