Yardım Eder Misiniz?

Rkandu11
Rkandu11

5220 Puan

Benim trilyoner ailem gitmiş kafasına göre sanki veterinerlik fakültesi bitirmişler Travazol krem , oceral deri spreyi , terbisil tablet almışlar. Kullanmamız gerekebilir ona bir şey diyemem ama alınması gereken bir ilaç olsa benim çok samimi doktor arkadaşım var reçetesiz ilaç pahalı alınması gereken ilaç olsa ben yazdırır alırım zaten. Neyse ilaçlar hakkında düşüncesi olan veya kullanmış olan var mı? (Yarın veterinere gidicem fiproes kedi damlası yapılmasını öneriyor. İlaçları da sorucam, sizlere de danışmak istedim)
Mantar ve kaşıntı yüzünden bir çok yerinde tüy dökülmesi var.


6 CEVAP

beautifulcat
beautifulcat

10837

Tıbbi ilaçları hekiminize sormadan kullanmanızı tavsiye etmem ama daha doğal önerilerim var mantar için. Hindistan cevizi yağı doğal bir antiseptiktir, soğuk sıkım organik hindistan cevizi yağı ile mantar olan bölgelere eldivenle masaj yapabilir, hatta günde yarım çay kaşığı ağız yoluyla yedirebilirsiniz. Soğuk sıkım olması çok önemli. The LifeCo markasına güveniyorum ben.
Onun dışında sirke de mantar için çok faydalı. 1-2 çay kaşığı sirke, yarım tatlı kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı kefir ile hazırladığınız karışımı her gün yedirebilirsiniz (şırınga ile de verilebilir). Yine eldivenle kedinin cildine sulandırılmış sirke sürebilirsiniz. Yalnız sirkenin fermente olması önemli, marketlerde göreceğimiz fabrikasyon usul sirkeler ne yazık ki asitten başka birşey değil. Evde yapılmış sirkelerden kullanabilirsiniz yada organik marketlerde görebileceğiniz doğal fermente sirkelerden kullanabilirsiniz. İnternette de satılıyor fermente sirkeler. Geçmiş olsun

Rkandu11
Rkandu11

5220

Ecosin ilacıyla tanıştım , merkezde varmış. En yakın zamanda alıcam inşallah. Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için , sağolun :))

ballokumu
ballokumu

9431

Alınan ilaçların hepsi mantarda kullanılabilir. Siz ilk önce oceral spreyle başlayın.

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Ecosin.efer instagram hesabına bi göz atın bi ilaç var onu deneyebilirsiniz

Tikos
Tikos

1504

Sirkeli su surun mantarli yerlerine cok iui gelicektir ayni zamanda size bulasmasini da onler

Rkandu11
Rkandu11

5220

Çok teşekkür ediyorum , sirkeli su ve krem tedavisi yapıyoruz. Aynı zamanda dış parazit damlasını da yapıcaz inşallah iyileşicek kızım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 667 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR