Kedim Garip Tepkiler Veriyor

2 gün evvel 2.5 aylık olan resimdeki dünyalar tatlısı Juliet'i sahiplendim. Bugün veterinere gittik, kendisine genel karma aşısı yapıldı, dış parazit için bir şey sıktılar ve iç parazit için hap verdiler.


Eve gittiğimizde Juliet çok garipleşti. İlk olarak kustu ondan sonra da neşesiz davranmaya başladı. Şimdi de agresif tavırlarla oraya buraya ani hareketler yapıyor. Ya da sabit bekliyor uzunca. Ve ayrıca salya akıtmaya başladı. Veteriner ne yazık ki bulamadim bu saatte ve ne yazik ki şu an maddi durumum (aşılardan sonra) veterinere yetmedi. Sizce büyük bir sorunu var mıdır?

4 CEVAP

kusmayı bilmiyorum, iç parazit hapının etkisini bile geçirmiş olabilir. ama halsizlik, neşesizlik parazitten sonra olağan

limis
limis

10780

Ağır gelmis sanirim. Atesini falan kontrol edin karma yaptirmissiniz. Spreyi yaladigi için olabilir. Yarın bir arayıp sorun veterinere. Sprey zehirler mi bilmiyorum ama emin olmak lazim

Tesekkur ederim ama kendini surekli kasiyor surekli yalamaya calisiyor miyavliyor aci cektigini hissediyorum kahroldum evin icinde.

Fatiko
Fatiko

11964

O veterineri arasanız kapalı mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 381 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR