Niye Hala Çok Zayıf?

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916 Puan

Sokakta beslediğim bir kedi var günde bir yumurta her öğünde kuru mama veriyorum her şeyi yiyor ama hala çok zayıf neden olabilir acaba?

7 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Iç paraziti olabilir ishalse kilo alamaz. Ya da yedigi kuru mama besleyici degildir

aleyn
aleyn

113859

günde bir yumurta çok fazla özellikle de yazın haftada bire düşürün bence, ve daha iyi bi kuru mamaya geçebilirsiniz ve arkadaşın dediği gibi iç paraziti varsa da kilo alamaz, vete götürüp iç parazit uygulaması yaptırabilirsiniz, götüremiyorsanız bikaç çiğ kabak çekirdeğini ufaltıp mamasına karıştırın bi derece parazit dökmesine yardımcı olur.

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916

Bugün tuvaletini yaparken gördüm bildiğiniz su gibi yapıyor iç parazitten midir?

limis
limis

10780

Evet sokakta olduğu için parazit vardır. Su gibi yapması da ondan

emreacar78
emreacar78

1453

Kedilerde bazen ırk olarak o şekilde olabiliyor. Benim 2 kedim de kısır ve kısırlaştırmış mama vermememe rağmen kilo almıyorlar. Bütün testlerini de yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı. Telaşa kapılmayın herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Nitekim sokak hayvanlarının çoğu aynı şekilde çok fazla kilo almıyorlar.

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916

Yok 6 ay önce tosun gibiydi 1 hafta kayboldı sonra böyle yüzü yara poposunda yaralar vardı iyileştirdim kilo kaybı bailadı devam ediyor..

Sselin1
Sselin1

122024

Ic parazit hapi yutturman lazim ya veterinerde ya da kendin 2 hafta sonra tekrarlaman lazim. Sokakta baktigini soylersen uygun fiyata yapan bir veteriner bulabilirsin. Sivi kaybi icin evde derisiz tavuk gogsu patates haslayip suyu ile birlikte blenderdan gecirip verebilirsin. Ev yogurdu varsa onu sulandirip icirebilirsin. Icme suyu temiz olsun su icmesi önemli. Arkadaşlarin dedigi gibi yumurtayi da azaltin bir süre hic vermeyin hatta.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 426 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR