Gözde Hafif Çapak Ve Seğirme

SistraMila
SistraMila

879 Puan

Merhaba, 3 aylık kedimin gözlerinde her uyandığında hafif çapak oluyor, gerçekten çok az ama ve yeni uyanınca veya uykusu gelince gözünü tam açamıyor, bazen seğiriyor gibi oluyor. Karma aşı ikinci doz cuma günü vurulacak.


Merak ettiğim konu kedimin gözleri genel bakışta uyanıkken çok temiz herhangi bir akma kızarma vs yok. Kedilerde çok çok az çapak normal mi? Yoksa aşıyı yaptırmadan bir tedavi uygulamam gerekebilir mi? Veterinerimiz başka şehirde kaldı şu an burada hiçbir veteriner bilmiyorum ve araştırmadan gidip sormak istemedim, malum bazı veterinerler işi paraya dökmüş.

4 CEVAP

Puccapam
Puccapam

1009

Akıntı kızarıklık yoksa takip edin anlattıklarınız normal,

Çapak elbette normal, insanlarda ara sıra olması normalse onlarda da normaldir. :) Ilık çayla silebilirsiniz çapağı.

SistraMila
SistraMila

879

Çok teşekkür ederim :)

SistraMila
SistraMila

879

Yaklaşık yarım saat önce kedim yeni uyanmasına rağmen normalden daha hareketsizdi, gözlerini göz kapağının çizgisi vardır ya, oraları biraz kızarıktı. Sağ gözü yine seğirmeye başladı ya da kısıyordu diyeyim ve patisiyle kaşımaya çalıştı. Bir dakika sonra gözünden göz yaşı geldi.


Ve bütün belirtiler gitti. Şu an ne gözünü kısıyor, ne de halsiz. Gözleri hala biraz kızarık ama cin gibi açık. Eskisi gibi güle oynaya koşmaya başladı. Gözünde bir şey vardı da göz yaşı ile o mu gitti acaba? Ben tam veterineri arayıp getireyim mi diye soracakken hayvan eskiye döndü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 410 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR