Yavru Kediyi İyileştirebilir Miyim?

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219 Puan

Merhaba arkadaşlar. Az önce yolda 2 yavru kedi gördüm. Çalışanlar bir yer yapmışlar, orada bakıyorlarmış ama pek ilgili değiller sanırım. Bir tanesinin gözüne perde inmiş, akıntısı yok. Acaba iyileştirebilir miyim? Ne gerekirse yaparım zor da olsa bir ihtimal var mıdır? Teşekkürler

7 CEVAP

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Dahiyane fikir :) Açıldığında götüreceğim Zeynep hanım. İyileşme ihtimalinin olup olmadığını soruyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım.

Sselin1
Sselin1

122024

Genta göz damlasi ve terramycin merhem ikisini de günde 2 kere kullanin damla 3 te olabilir. Gözünün bir kismi beyazlasmis bir yavru kediyi bunlari kullanarak iyleştirmiştim. Tabi firsat buldugunuzda veterinere de danişin.

fhilosophia
fhilosophia

814

Benim sokaktan aldığım kedi de böyleydi. Genta göz damlası önermişti veterinerde çalışan arkadaşım. Bu damlayı eczaneden temin edip kullanmıştım. Kısa sürede gözüne iyi geldi, iyileşti gözü. Umarım bu yavrucuğa da iyi gelir.

VASVIYE
VASVIYE

2566

kuzenimde barınaktan bir yavrucak sahiplenmişti onun gözünde aynı problem vardı bayram tatili yüzünden veterinere gidememiştik o zamana kadar veterineri aradık çayla silin dedi sonra götürdük ilaç verdi aşılrı yapılıp bağışıklığını kazanıca dahada iyi olur dedi şuan iyi durumda İnşallah szin kedilerinizde iyileşir

z-liyya
z-liyya

4251

Veterinere gotur

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Çok teşekkür ederim hepinize. Veterinere götüremeyeceğimiz durumlarda en kötü ihtimalle sizin tavsiyelerinizi kullanabiliriz. Birçok yavru var sokaklarda. Bu konuda bilinçlenmemiz çok güzel oldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR