İltihaplı Yavru

Geçen sorumdan bilenler bilir.Bugün gözü bayağı iltihaplı bir kedicik bulduk.54.günlerine girdiler bujgün.Gözlerini çay ile temizleyip genta damla damlattım ve biraz daha iyi.Kedinin sağındaki göz yavaşça açılıyor.Yani daha iyi.Solda iyileşiyor gibi.Sizce bu tedavi ile geçer mi? Başka ne yapabilirim? Veteriner 1 hafta kapalı bazı sebeplerden.


7 CEVAP

Zynpkck
Zynpkck

13392

Birda papatya çayı deniyebilirsiniz bizim veterinerimiz intihap için tobradex diye bi damla önermişti tabi başka bir sorun değilse bu damlayıda bi deniyebilirsiniz :)

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Tobrex ya da tobradex ve antibiyotikli bir goz kremi isinizi gorur

dlwlrma
dlwlrma

8952

Genta almışsın sanırım.Diğer sorusda öule yazıyor.

dilekz
dilekz

3238

Terramycin efsane iyi geliyor. Ben mahallemdeki yavru kedilerin gözlerini o kremle kurtardım hep. Aynı şekilde önce temizleyip sonra sürüyorsunuz. Eğer düzelmezse ameliyat gerekebilir ancak düzelir diye düşünüyorum. Usanmadan devam etmeniz lazım her gün. Allah acil şifalar versin :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Damla ise yaramazsa veteriner bir igne vuruyor ismini falan bilmiyorum ama teyzemlerin kedisi boyleydi. Damlalarla cok ugrastik, sonradan sordugumda kortizon ignesiyle gecti demislerdi. Boyle ilerlemis durumlarda damla ise yaramayabiliyor.

Yaa.nşallah yarar.Birde terramycin kaç TL?
Eczanelerde var mı?

@dilekz tşk

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR