Halsizlik İshal Ve Kusma

Merhaba, scotishfold erkek 2 aylık bir kedi sahiplendik yaklaşık 5 gün oldu. 2 gün iç dış parazit yaptırdık. Ertesi gün ishal başladı ve sonrasında kusma ve halsizlik. Hemen veterinere götürdük ve enfeksiyon kaptığı söylediler ve 1 kalçadan 1 sırttan 2 ön patiden 2 arka patilerden toplam 6 tane iğne yaptılar. 1 tanesi antibiyotik 1 tanesi vitamin dediler ve hasta kediler icin mama verdiler. Mamanın üstüne toz gibi birşey verdiler dökmemiz için. Şuan veterinerden eve geldik ve geldigimizden beri uyuyor. Mama harici hiç birşey yedirmedik.

4 CEVAP

limis
limis

10780

6 tane iğne hic duymadım da görmedim de. Bi de 2 aylık bebeğe... Düzelmiyor gibi gelirse mutlaka başka bir veterinere danışın. Yanlış teşhis kurbanı olmayın.

mrtunaboylu
mrtunaboylu

1810

Daha önce arkadaşımın rahatsızlanan kedisine 5 tane birden yapılmıştı. Hepsi renk renkti. Oda enfeksyondu. Bana normal geliyor ama patilerden vurulan iğneyi ilk defa duydum ama yanlış bişey yapçaklarını sanmıyorım

Bu ilk kedimiz oldugu için veterinere güvenmek zorundayız. Yalniz internette biraz araştırma yaptım 3 iğne yapılan kediye rastladım ama 6 banada çok geldi.

Cevab için teşekkür ederim içim rahatladı. Enfeskyonu atlatabildi mı peki arkadaşınızın kedisi, birde 5 gün vurulması gerekiyor dedi veteriner. 5 gün üst üste normal mi acaba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 376 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR