Kedim Kısırlaştırdıktan Sonra Uysallaşır Mı?

Toriri
Toriri

9222 Puan

Kedim saldırgan ve asabi bir kedi, kendine dokundurtmuyor direkt savunmaya geçiyor tırnaklarını kestirmiyor, ilacını vermeme izin vermiyor, tasmasını takamıyorum hiç bir şekilde acaba kısırlaştırdıktan sonra uysallaşma ihtimali varmı? kedim 8 aylık erkek sarman.

8 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Karakterine bagli.bizimki hic degismedi ayni lanetlik devam ediyo :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

2 yasindan sonra falan biraz durulur ama cabuk sıkilan bir kediyse tirnaklarini falan kestirmez yine. Kisirlastirmak pek birsey degistirmiyir bence ki bu da iyi birsey aslinda.

Sselin1
Sselin1

122024

Kizginliktayken kendini sevdirmemeye basladi daha hircinlaştırdi. Kisırlaştirinca yavruluk hallerine döndü gibi oldu acikcasi. Ama hala tirnaklarini kestirmez, taratmaz, ilaç sürdürmez, istemedigi hicbir seyi yapamam yani. Sanirim sizin kedinizinde bu huylari degismez cogu kedi tam anlamiyla bize güvenmiyor içgüdüsel bir sey. Ayrica sık sık veterinere gitmemnin de bunda etkisi büyük.

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Aynı durum benim kedimde de var. Tırnak kestirmiyor, ilaç veremiyorum. Köşe bucak kaçıyor. Bana sevdiriyor kendini ama diğer insanlara karşı temkinli, asla dokundurtmaz, misafirlerin üstüne atlar. Kedimi kısırlaştırdım daha bir değişiklik gözlemlemedim, değişmeye niyetide yok gibi :))

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

kısırlaştırdıktan sonra ilk iki ay dahada hırçınlaştı kedim şuanda sadece benimle ablama yakın başka kimseye yanaşmıyor evden tırnaklarınıda kestirmiyor tabi ama kısırlaştırıldıktan sonra farkedilecek derecede hırçınlaştı

PsLuna
PsLuna

10636

Luna kucak kedisi değil, tırnağını uyurken uynaıkken hiçbir şekilde kestirmek istemez. Teması pek sevmez kendi istediği zamanlar dışında :) Sabahın 5 inde oynamak isterse itinayla gelip saçımı ısırmak suretiyle beni kaldırır bi çıkarı varsa hele yiyecek kokusu almışsa benden ayıra bilene aşk olsun :D Azmanlık seviyesi evdeki kişi sayısıyla ya da sinek böcek sayısıyla doğru orantılı. Kısırlaştırdıktan sonra en ufak bi değişiklik olmadı. Kitten kullanmaya devam ediyoruz şu an kilo falan da almıyor.

GULLUKAVAK
GULLUKAVAK

2092

Benım sarmanda aynı kısırlaştırdım su an 10,5 aylık hala bebek gibi ordan oraya kosuyo deli gibi
ama mevzu bahis mama oldugunda ponçikmi ponçik sevgi delisi oluyo onun dısında veterıneri sevmıyo icerı girsdiğimiz an hırlamalar tıslamalar aşıyı 3 vet onu tutarak yapıyo anca eve geldiğimizde sakinleşiyo

Sselin1
Sselin1

122024

Ayrica biraz büyüdükten sonra kucagima hic alamaz oldum hala otururken kucagima çıkıp oturmaz. Hatta yanina uzandigimda bazen kuyrugunun ucunu kaldirip kaldirip indirir. Bu rahatsiz oluyorum git uyucam demek tam bir it:) ama malum sarman olunca oburlukta üstlerine yok her kucagima aldigimda direk mutfaga götürüp yaş mama verdim. Artik sadece mutfaga degil her odaya kucagimda uzun sure tasiyabiliyorum bu sekilde rahat rahat seviyorumda normalde bunu yaptigimda suratima pati yiyebilirdim:) siz de bazi davranislari kazanmasi icin ödül verebilirsiniz her seyde ise yaramiyor tabi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2891 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR