Kedinin Gece Uyutmaması

gkhngykc
gkhngykc

625 Puan

Kedim daha eve geleli 4 gün oldu ve bir önceki gece sabah 4 e kadar sürekli miyavladı ortalıkta gezmesine bir şey demiyorum fakat çok fazla miyavladı gece kucağıma aldım sevmeye başladım ve severken de az az miyavlıyordu sebebi nedir ne yapmalıyım acaba?
Kedi 1.5,2 aylık arası

6 CEVAP

basakinanc
basakinanc

1869

Kediniz daha küçükmüş, eve yeni geldiği için alışmaya çalışıyordur annesini arıyordur. Böyle durumlarda sıcak su torbasının iyi geldiğini kedilerin de hemen sakinleştiğini okumuştum. Hiç denemedim ama isterseniz altına sıcak su torbası koymayı bir deneyin. Annesinin sıcaklığını aradığı için böyle miyavlıyordur belki.

Damlahalici
Damlahalici

891

Aynı durumu yeni sahiplendiğim yavru kedimde yaşadım. Şuan bizimle 1. Haftasını doldurdu ve ilk günlerde beni hiç uyutmadi. O da yaklaşık 2 aylık. Tavsiye üzerine yanıma aldım ve severek yatırdım benimle birlikte yatmaya başlayınca miyavlamalari kesildi. İlk gece çok zor çünkü tanımaya çalışıyor. Tanıdıktan sonra geceleri bir kaç kez miyavlamasi oluyor o da ya açlıktan ya da tuvaleti geldiği için oluyor.

Sulecrn
Sulecrn

14129

Eve yeni gelmiş eve alişamamis olabilir eger hic geçmezse vet.gitmelisiniz :)

Veterinere gidilcek bir durum göremiyorum. :) Kedi alışmaya çalışıyor yeni evine normal yani bu durumlar zamanla ve sevgiyle geçer.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Küçük kediler aynı insan bebeği gibi düşünün. Daha fazla oyun isterler ve enerjik olurlar. Sizin kediniz de ev de yeni olunca sizinle vakit daha fazla geçirmek istiyor geceleri. Alıştıkça bu durum azalacak. Benim kedim de gece uyandırırdı şimdi umursamıyo. Biraz sabretmelisiniz ve bebek olduğunu unutmamalısınız.

gkhngykc
gkhngykc

625

keşke oyun istese de istediği kadar oynatsam nereme alsam olduğu yerde duruyor hiç elini kaldırıp oyuncağa vurmuyor veya tepki de vermiyor :) hep köşelerde saklanıyor yani biraz ürkek

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 450 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR