Çok Önemli Kedi Ölüyor Sokak Kedisi

Rkandu11
Rkandu11

5220 Puan

0505490504 arayıp yardımcı olun , ilçede yaşıyorum veteriner gelmedi şerefsiz namussuz , karnı mor yavru bebek belediyeye ulaşılmıyor , en yakın yer 1 saat arabayla o kadar zamanı olmaz diye riske girmiyorum yardımcı olun , kalp masajı yaptım solunum verdim az önce miyavladı yardımcı olun

9 CEVAP

Rkandu11
Rkandu11

5220

Arayan oldu mu bilmiyorum ama heyecandan numarayı yanlış yazmışım. Maalesef hayata gözlerini kapattı. Çok uğraştım çok uğraştım ama maalesef. Çok iyi bir veterinere ulaştım gerçekten bir kez daha insanlık ölmemiş dedirtti. Belediyede Eski veteriner şimdi ise müdürmüş. Adam 2 dakikaya geliyorum dedi ve gelip götürdü. Ben de yanında gitmek istedim ama söylemedim hadsizlik mi olur diye o ânın heyecanı ve korkusuyla sağlıklı karar alamıyacağımı düşündüğüm için sessiz kalmayı tercih ettim. İnsanlara olan güvenimin olmadığı bir zamanda çok hızlı bir şekilde gelip kurtardı yavruyu , kendinde olmasa bile biraz daha iyiydi. Sabaha kadar başında durmayı ya da bize emanet etmeyi teklif etti , biz de bakarız dedik ve sağolsun gelip bıraktı bebeği. Sıcak olması gerektiğini ve serumlu enjektör verdi. Sıcak su torbaları yaptık , fön Makinesi de tuttuk ama maalesef ellerimde öldü çok ağladım çok kötüyüm. Yoğun bakım hemşireliği yaptım , çalıştığım süre zarfında birçok hasta hayatını kaybetti. Ama hiç bu kadar kötü oldum mu hatırlamıyorum şuan ama dilsiz bit yavrunun hayatını kaybettiğine tanıklık olmak çok acı bir şey , keşke ben ölseydim onun yerine. Sözler anlamsız , çok kötüyüm kalbim sıkışıyor. İnşallah hakkını helal eder bana. Keşke iyi olsaydı sahiplenicektim çileğin pabucu dama atılacaktı , o benim gözüm de çok değerli keşke yaşasaydı keşke. Allah geride kalan hayvanlara sağlık ve mutlu bir yaşam sunsun inşallah , hayvanlar acı çekmesin kötü bir yaşamı olmasın onlara eziyet edenlerin , öldürenlerin hayatı beter olsun. İyi akşamlar herkese başım çok ağrıyor.

Leyl003
Leyl003

2763

Kendin için kötü dilekte bi daha bulunma.. biliyorum üzüntüden diyorsun.. unutma ki sizin gibi insanlar ne kadar çok olursa dışardaki canların daha güvenli ve huzurlu bi hayatları olur.. senin yaşadığın durumun bi benzeri çoğumuz yaşamıştır.. çok acı ama hayat bizim için de o güzel canlar için de devam ediyor.. mücadeleye, insanlığı öğretmeye devam..

dlwlrma
dlwlrma

8952

@Leyl003 bayağı iyi anlatmışsınız :)

Gamzessven
Gamzessven

21488

Ne olduğunu nasıl anlayabiliriz ki böyle son durum nedir inşallah kurtulur

dlwlrma
dlwlrma

8952

Veterinere 1 saat mi ?


Çok üzüldüm.Googkedan şuşu ilin veterineri diye arat.Belki acil veteriner vardır.Yoksa da en yakın vete gidin.En azından şansı olur.Ayrıca hemen yola çıkın vet kapanırsa üzülürsünüz.

Luckysmom
Luckysmom

2936

153 bazen defalarca aramanız gerekebiliyo ,ben 3 kez aradım düşmedi 4. De düştü. Israrla arayın umarım kurtulur

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916

Şuan durumu nedir acaba?..

dlwlrma
dlwlrma

8952

Geçmiş olsun.O acıyı bilirim ...:(

pinarcaya
pinarcaya

19123

:( kendinizi suclamayin. Bizim de yapacagimiz seyler sinirli. Maalesef o aciyi ben de tattim yakin zamanda. Hala aklimdan cikmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 449 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR