Sokaktaki Yavrularımız

Rkandu11
Rkandu11

5220 Puan

İyi akşamlar. Bahçede bizden yemek bekleyen yetişkin çocuklar var ve ailem yediklerimizin kalanlarından uygun gördüklerimi veriyorlar ve ben de proplan yavru maması verdim zaman zaman. Bugün nd yavru maması geldi aynı şekilde bahçedeki yetişkin çocuklara yavru maması vermek sağlıkları açısından sakıncası var mı?


Ek olarak kızım çilekle birlikteliğimizin 38. Günü olucak. Geldiğine göre bir kaç gündür çok hareketli ve sürekli ısırıyor. Kızamıyorum ben de katlanıyorum ısırmasına , acıttığı zaman izin vermiyorum ama. Davranışının anormal olmadığını okudum bir kaç kez ama gene de sormak istedim. Geldiği zaman omzumdan inmeyen Hanımefendiyle kan davalısı gibi olduk resmen :))

10 CEVAP

baranos
baranos

806

Bildiğim kadarıyla hiçbir sakıncası yok, hamile kediler de hassas bir dönemde olduğundan kitten mama kullanabiliyorlar.

berkanyyy
berkanyyy

146

Hiçbir sorun olmaz, sadece besin değerleri değişiklik gösterir. Ayrıca ısırarak oynaması ve bazen abartması çok normal bi durum. Bazen bizimkide hızını alamayıp koluma harita çiziyor :))

dlwlrma
dlwlrma

8952

Sokak kedileri ev kendilerimden daha kolay enerji yapacakları için sorun olmaz.Ben oğluma yavru kullanıyorum sokaktaki ve hiçbir sorunumuz yok.Aksine neşe dolu.Ayrıca yavru uz yavru olduğu için böyle.Büyüdüjçe geçer.Anormallik yok yavrunuzda.Yavrularda enerji olur ve atmak için böyle yaparlar.Büyüdükçe geçer yani.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Ben buradaki yorumlara kısmen katılmıyorum. Alışkanlığını bırakabilmesi ihtimali kadar buyuyunce daha sert ısırma ihtimali de var. Uygun oyuncaklarla aşırı ısırma huyunu atmasını sağlamalısınız. Kıyamamak diye bir duygu seline kapılmayın. Enerjisini böyle atmaya devam ederse yeni bir evlat sahiplenmek istediğiniz zaman, eve biri geldiği zaman ya da başka durumlarda zorluk yaşayabilirsiniz.

Rkandu11
Rkandu11

5220

Kıvrılmış uyku pozisyonunu almış sıpa, gidip sakinken seviyim dedim , biraz sevdim mırıl mırıl başladı sıpa sonra öpiyim dedim dudağımı kopardı resmen. Uzandı gene çok yoruldu bugün sıpa hareketli olması hem sağlığı açısından ve neşesi açısından iyi oluyor benim için de iyi oluyor yorulup yatıyor rahat sevip yaklaşabiliyorum :))

Rkandu11
Rkandu11

5220

Teşekkür ediyorum , sağolun :))

baranos
baranos

806

Ne demek iyi geceler dilerim.

Rkandu11
Rkandu11

5220

İyi geceler :))

Rkandu11
Rkandu11

5220

Teşekkür ediyorum , sağolun :))

Rkandu11
Rkandu11

5220

Herkese çok teşekkür ederim , sağolun :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 447 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR