Winblock Pets

smgbkrccc
smgbkrccc

12964 Puan

Merhaba arkadaşlar. Aranızda winblock pets kullananlar var mı? Memnun musunuz, gerçekten söylendiği kadar güvenli mi acaba merak ediyorum. Sineklik hakkında başka önerilere de açığım. Kısırlaştırma ameliyatı falan derken sineklik yaptıramadım bir türlü, tüm camlar kapalı içeride eriyeceğim sonunda :))

14 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Ne oldugunu bilmiyodum ama simdibaktim 3 alternatifleri var.ilk ikisini direk eleyin.metal kumes teli secenegi en uygunu.bizim evdekide sık dokuma metal cunki.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Metal dolgulu yesil polyester ag
Beyaz polyester ag
Ve yesil metal isirmaya dayanikli kumes teli olarak resim koymuslar.winpetin kendi sayfasinda resimleri ilerletince

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Winblock.store da

baranos
baranos

806

Fiyatlar nasıl arkadaşlar?

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

@baranos 1 tanesi 150. 2 tanesi 200 tl diyor. 150 tl olan büyük pencereler için.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Valla bizimki tum cam ve kapi teli boyle kumes teli gayet 3,5 kg haliyle tirmaniyo tepelere kadar.daha 1 delik yok ustunde .cam tellerimiz sabit ama bahceli oldugu icin sorun olmuyo benim icin.temizleme konusunda yani.disardan firca pril ustune tutuyorum hortumu.siz normal dairedeyseniz zorlanirmisiniz bilmem

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Ben baktığımda iki alternatif görüyorum. Birisi çocuklar için, diğeri evcil hayvanlar için.

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Tamamdır buldum, vallahi farketmemiştim teşekkür ederim. Sizce güvenlik açısından nasıl olur?

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Sizinde bu şekilde mi camlarınız? Acaba açıp kapatmalı kilitli mi alsam diye düşünüyorum. Ama yaptırmakla falan uğraşacağıma internetten sipariş veririm iki günde geliyormuş. Güvenlik açısından ikisinin bir farkı var mı onu merak ediyorum. Eğer güvenlik açısından ötekisi daha güvenliyse tabii yaptırır beklerim.

baranos
baranos

806

Biraz araştırdım, evet her şeyi bir anda alıp halletmek için pratik bir ürün olabilir, ama farklı bir mekanizması yok neden normal kedi koruma filesi alıp onu sabitlemeyelim?

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Benim camlarim aliminyum.pimapen degil.malesef ben Arabistanda yasiyorum .bizim camlarimizda iki kanat birden aciliyor,tel butun ve sabit.
Ağ seklinde olanlari ben yirtilabilir endisesiyle pek guvenli bulmuyorum.yaz sonu Turkiyedeki evime tel yaptiracagim ama pimapenlerin icinde yer yok oyuzden bende alternatif arayis icersindeyim cunki 3. Kat ve fransiz balkon.yine kumes teli ve sabit yaptiririm cunki yere kadar olan camlarda iceri acilabiliyor

Tam1cat
Tam1cat

11984

Pilekittye bakın. Çok daha estetik. Ben pimapenciye gidip aynı mekanizmayı yapıp yapamayacağını soracağım. Yapamazlarsa pilekittyden sipariş vereceğim. Montajı İstanbuldaysanız kendileri, değilseniz siz monte ediyosunuz. Tarif falan ediyorlarmış

beautifulcat
beautifulcat

10837

Mahallenizdeki pimapenciye gidip pileli olmayan düz tel yaptırırsanız inanın daha uyguna geliyor, ama telin dışarı doğru itilerek değil çekilerek açılmasını isteyin, ya da *******'tan file alabilirsiniz.

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

*******’a baktım ama dayanıklı olan fileler stokta yokmuş, diğerleri de çok riskli 4. Kattayım çünkü. Benimkisi biraz cadı olduğu için bir günde halleder onu güvenemedim o yüzden :)) Çok teşekkür ederim bilgileriniz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5031 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR