Kedimin Kulak Etrafında Kızarıklıkların Nedeni Nedir

Dilosh123
Dilosh123

615 Puan

Merhaba kedimin kulak etrafında gözün üst tarafında kırmızı ufak lekeler çıktı . Birkaç tane olan lekeler bugün biraz daha yayılmıştı . Çok kaşıdığını görmedim Bu ara yaz mevsiminden dolayı tüy dökülmesi arttı acaba ondan mıdır ?


4 CEVAP

GammaLamina
GammaLamina

10574

Deride hasar olduğu için veterinere gösterseniz daha iyi olur. Kulak uyuzu olup kaşırken kendini yaralamış olabilir, parazit ya da deri hastalığı olabilir. Teşhisi en iyi doktor koyar.

ballokumu
ballokumu

9431

Bence mantar. Herkese bunu yazıyorum kusura bakmayın ama benim kedinin de aynen böyle başladı ayyyynı

Semy
Semy

648

Bence de mantar benim kedimde de böyle cıktı sonra büyüdü baya hemen veterinere götürün tedaviye başlansın fazla yayılmadan

Dilosh123
Dilosh123

615

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Daha önce benzer bi şekilde çıktığında veteriner test yaptı mantar çıkmadı. Ben çözümünü buldum kendimce, arada çıkan bu yaralara 1 kaşık papatya ve 1-2 defne yaprağını küçük çaydanlıkta kaynatıp sürüyorum iki güne hemen geçiyor arada da tüylerini siliyorum bu suyla he birde sert yaraysa sarı kantoron yağı sürüyorum. Tarçınımın derisinin hassas olduğunu anladım artık yaz mevsiminde, güneşte, bir besin yediğinde derisinde bir sorun çıkabiliyor. Sizin dostlarınızda da mantar yoksa bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 462 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR