768 Puan
Merhabalar, kedim 2 gün önce biraz halsizdi, çişini ve kakasını yapmıyor, yemek yemiyordu. Veterinerine götürdüm idrar yollarından enfeksiyon kaptığını söyleyip antibiyotik tedavisine başladık. İğneleri yapılır yapılmaz yemek yemeye başladı çişini yaptı. Ancak halen daha kakasını yapmıyor. Bugün veterinerinin tavsiyesi üzerine sabah-akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim. Ama halen daha yapmadı. Sizce ne yapmalıyım?
2124 Puan
Biraz daha fazla zeytinyağı verin derdim normalde ama ortada enfeksiyon var sonuçları nolur bilemeyiz. Veterinerinize telefonla ulaşıp danışın bence. Olmazsa ilacı var şırıngayla içiriyorlar. Eczanelerde de satılıyor galiba. Uzak falansa kendiniz de uygularsınız danışıp.
127658 Puan
Karnı şişmi?
768 Puan
Pek sayılmaz. Bugün kontrol ettirdim bağırsakları dolu dedi veterineri. Bir de masaj önerdi. Yemek yemeye de devam ediyor.
768 Puan
Zeytinyağını ve dozajını veterineri önerdi. Yarın da eğer yapmazsa lavman diyor ama küçük olduğu için çekiniyorum biraz da. Üstelik hassas da bir ırk.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor