Kızım Korkuyor Mu?

Rkandu11
Rkandu11

5220 Puan

Kızım 2.5 aylık kedi. Bir süredir kızıma yaklaştığımız zamanlar yan yan kambur hareket ediyor. Bakışları sanki korkuyor gibi , önceden böyle değildi. Her zaman olmasa bile zaman zaman kambur ve yan yana hareket ediyor kaçıyor benden çok üzülüyorum. Aç olduğu zamanlar ve uyandığı zamanlar ne güzel mırlıyor ve sırnaşıyor ama beslenmesini yaptıktan sonra davranışları bu şekilde.

8 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Yavru kediler en ufak sese irkiliyor yürümenizden bile korkabilir normaldir. Birden odaya girdiginzde veya ani hareket ettiginizde korkup saklanabilir. Siz ustune gitmeyin birakin o gelsin yaniniza. kim oldugnuzu anlamasi icin kokunuzu duymasi lazim daha cok kucuk. bir de barinaktan almiştiniz evde dogan kediler kadar insanlara aliskin degildir. 1-2 ay sonra size eve tam olarak alisir.

dlwlrma
dlwlrma

8952

Kambur durmasıyla kokması ne alaka ?
Anlayamadım :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Korku degil avcilik vs yeni yeni ogreniyordur o hareketleri.. genelde birbirleriyle kavga ettiklerinde yapiyolar kendini oldugundan buyuk gostermek icin falan galiba.. ama yavrular durduk yere de yapiyo bazen

dlwlrma
dlwlrma

8952

Haaa korkmakmış.Bem kokmak sandım.Birz üzgünüm de.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Epiglottis'e katılıyorum, avcılıktan ve oyunculuktan kaynaklanıyor o. Kardeş kedilerimden biri dediğiniz şekilde kambur durup yan yan yürüyerek kardeşiyle oynuyor. Sonra kovalamaca başlıyor. Sokakta gördüğümüz kediler sebebiyle o hareketi korku ya da saldırganlık olarak algılıyoruz, ama oyun oynarken de kendini daha büyük göstermek için güç gösterisi sergileyerek bu hareketi yapıyor bazıları. O an sevmek yerine oyuncağıyla oyun oynatın ona. Çok evham yapan birisiniz ayrıca. İlk aylar ben de öyleydim ve kendi sağlığımı da bozduğum gibi sakınan göze çöp batar bunu da gördüm. Gevşeyin, yavrunuza bir şey olmayacak.

mmuratyilmazz
mmuratyilmazz

1172

Kedimde gittikçe artan korku baslamisti polisitemi vera ve hidrosefali teshisi kondu bir buçuk yaşına gelince. İsirma huyu da hic azalmadi. Bu hastalık larin gorulme sıklığı çok az ancak bu konuyu gorenlere belki yardimi olur diye uyanik olsunlar diye yazıyorum sadece tetikte olun

Rkandu11
Rkandu11

5220

Çok teşekkür ediyorum herkese , sağolun :))

Rkandu11
Rkandu11

5220

Çok teşekkür ediyorum , sağolun :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 404 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR