Kızım Evden Kactı :(

fatmamacit
fatmamacit

5842 Puan

2 gun once teras kapisinin acik unutulmus olmasindan dolayi kedim evden kacti. Butun apartmanlara ve catilara, bacalarin icine baktik dusmus olma ihtimalinden dolayi fakat kizimi bulamadik :( eve gelmesini bekliyorum. Kediniz daha once evden kacip geri dondu mu? gercekten cok uzgunum onu beklemekten baska hicbir sey yapamiyorum :(

12 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Donen kediler duydum,en yakin olan halamin kedisi.apartmanin onune kumunu koyup nobet tuttular.geldi geri.umarim sizinki de gelir

Fsena
Fsena

5379

İki defa camdan kaçtı kızım.çok uzağa gitmemişti ama o kadar çok korktum ki
Diğer evin bahçesinde ağaçların arasında bulduk
İsmine tepki verdigi için bağırdıgımızda koşarak geldi yanımıza
Tabi 1 gün boyunca bulamadıgımız için aç kalmışta
Eve girince direk bol bol mamasını yedi.
Çok uzaklara gitmemiştir bence kediniz
Etraftaki evlerin bahçelerine arabaların altlarına bakın

SistraMila
SistraMila

879

Kusura bakmayın şu an okudum iki gün önce gittiğini kesinlikle ilan verin sosyal medyada vs. İki gün uzun bir süre. Daha küçük olduğu için kaybolmuş evin yolunu bulamamış olabilir. Ayrıca yavru olduğu için birilerinin eve alması daha olası.

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Kaçıncı kattan düştü? İnşallah yaralanmamıştır. Akşam karanlıkta tüm mahalleyi arayın, korkup bir yere gizlenmiş olabilir. @Gozdetemizelin dediği gibi kum ve taşıma kutusunu koyabilirsiniz.

Kısır değilse kızgınlığa girdiği için kaçmıştır maalesef. Büyük ihtimalle hamile olarak geri döner.

CatFather
CatFather

439

Kısır değilse muhtemelen çiftleşmek için gitmiştir Arabalara dikkat ederse geri gelir. eğer kısırsa aşağı düşmüş olabilir yada kendi inip evden rahatsızlık duyduğu için gitmiştir. 2. dediğim olduysa şayet birdaha geri gelme ihtimali çok düşük ama gelme ihtimali var. Gerçekçi düşünmek lazım. Aramak evin 100 m çevresini arayın daha uzaklaşamazlar.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Aliskin bir kedi degilse cok uzaga gitmemistir. Gece arayin. Ben o sekilde bulmustum, gunduz sesinize gelmez ama gece etraf sessizken sesinize gelebilir. Bir de acikacak tabi. Mama kutusunu falan sallayin ararken. Sessiz ve paniksiz olun, cunku disardayken herseyden korkuyorlar alismadiysa.

SistraMila
SistraMila

879

Kediniz daha üç aylık profilden kadarı ile kızışması imkansız. Merak ettiği için gitmiştir. Arkadaşımın kedisi sizinkinden daha büyükken kaçar kaçar geri gelirdi, hayvan en son sistem kurmuştu gezerdi gezerdi bina kapısının açılmasını bekleyip içeri girer, daire kapısını tırmalayarak geldiğini haber verirdi.

SistraMila
SistraMila

879

Yalnız uzun süre ses çıkmazsa endişelenmekte ve ilan vermeye başlamakta fayda var, özellikle tasması da yoksa başkaları evine alabiliyor sokakta kaldığını sanıp.

Sselin1
Sselin1

122024

Eger kizginlikta degil ve disariya da alişkin degilse buyuk ihtimal korkudan bi yerlere sinip saklanmiştır. Bence yakin cevreye kedinizin fotosunu yapistirn birinin evine girme ihtimali de yüksek. Siginabilecegi kapali yerlere dikkatli bakin. Genelde birgun boyunca girdikleri yerden cikmiyorlar.

dlwlrma
dlwlrma

8952

Kum kabı işe yarıyor.Arkadaşım öyle buldu.Birde durumlar nasıl?Kedi bulundu mu?

fatmamacit
fatmamacit

5842

Hepinize Cok tesekkur ederim. Ilan yapistirdim, apartmanlara baktim cevredeki, geceleri aradim fakat bulamadim kizimi :(( umarim biri evine almistir. Basina bir sey gelmis olma ihtimali beni mahvediyor :(((

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 809 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR