Nesi Olabilir?

limis
limis

10780 Puan

Arkadaşlar kızımın karnı şişti. Normalde çok yedi falan derdim ama baya sert geliyor elime. 17sinde broadline uyguladim. Broadlinedan olabilir mi emin degilim Bi sure kabiz oldugunu düşündük yağ vazelin vs yedirdim biraz yapti surekli yas mama veriyorum şu an. Hala normal bi şekilde diski yapmıyor ama. Dun de eve gedigimde kustugunu gördüm. Bozuk bir sey yedi sanirim. Su an kızgınlık dolayısıyla çok bağırıyor ağrısı var mı bilmiyorum ama yemesinde oynamasinda cok bi değişiklik yok. Fip falan degildir degil mi? :(

7 CEVAP

Gamzessven
Gamzessven

21488

Yemesinde problem yoksa halsiz değilse daha basit bir hastalıktır. Kakası hala normal değilse kabız olabilir, gazı olabilir. Kefir denediniz mi?

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Peynir gaz yapar ama

limis
limis

10780

Zaten sindirememişti verdiğim peyniri ve yoğurdu. Kustu dün. O yüzden gaz ihtimali uzun sürmedi. Biraz once de tüy kustu biraz. Herhalde sebep tüydü karnı yumuşadı :)

limis
limis

10780

Dün yapmadı. Gazı olduğunu düşündüm masaj yaptim ama bi değişiklik olmadı. Bu aralar peynir falan çok yediği için kefir vermedim daha çok kabız olur diye. ise yarıyor mu?

Gamzessven
Gamzessven

21488

Kefir kabız yapmaz verin rahatlar

senakharman
senakharman

835

Ben ilk kedimi fip ten kaybettim. Fip yavrucakları çok halsiz yapıyor. Kedim sadece uyuyordu. Arada biraz yemek yiyor ve tuvaletine gidiyordu onun dışında yaptıgı tek sey uyumaktı. Son zamanlarda ise tuvaletine gitmek bile istemiyordu. Eğer halsizliği yoksa ve davranıslarında bir fark yoksa bence fip degıldır. Acil şifa diliyorum yavrunuza. İnsallah bir an evvel sağlığına kavuşur.

dlwlrma
dlwlrma

8952

GimCat antihairball macun kullanabilirsin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 427 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR