Kedim Kötü Kokuyo

bngs
bngs

3288 Puan

merhaba son 3-4gündür kedimden çok kötü koku geliyo ayaklarını yıkamaya çalıştım yıkartırmadı.köpük şampuan vs kullansam olur mu bildiğiniz iyi bir marka var mı.Siz nasıl yıkıyosunuz yada.

10 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kokmuyorlar ki normalde. Yikamiyoruz. Kaka falan mi bulasmis ya da bir hastaligi mi var acaba

bappatan
bappatan

11044

Koku ağzından mı geliyor bir bakın derim. Ağzından geliyorsa veteriner zili çalıyordur. Ya da kulakları da kokabilir. alın bir koklayın şöyle kaynak neresi.

limis
limis

10780

Etrafta kokan bi sey varsa ustune falan yatmışsa sinmiştir. Dışarı çıkmıyor sanırım? Kokunun kaynağını bulun bence. Kediler durup dururken kokmaz.

yusufy2645
yusufy2645

232

Kaç aylık

kediler kokmaz ciddi bir hastalığı olmadığı sürece. yıkamak cozum değil cozum komasına neden olan hastalığı bulmak veterinere götürün dişlerinde veya cildinde problem olabilir.

ballokumu
ballokumu

9431

Kulaklarına bakın derim

darknight53
darknight53

825

Koku kumuyla ilgili olabilir , az su içtiğinden olabilir , ishal vb. gibi dışkı sorunlarından olabilir bu koşullara dikkat ederseniz sorun geçecektir bence :)

bngs
bngs

3288

kedi kumu terasta belki ondan geliyo olabilir bugün koku vs yoktu ayaklarını yıkıyorum terasa çıktığı için arada ama sanırım kumundan dolayı

Toriri
Toriri

9222

kuru şampuan kullanın

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Kedi durup dururken kötü kokmaz arkadaşların dediği gibi. Hele dışarı çıkmıyorsa hiç kokmaz. Tuvaletinden gelen kokuyu az çok anlayabilirsiniz bence, benimkide kakasını yaptığında kendini temizleyene kadar kokuyor, temizledikten sonra koku yok. Aksine kendine has güzel kokuları vardır kedilerin. Mutlaka veterinere gidin bence. Bir arkadaşım kedi sahiplenmişti geçen sene, sürekli kötü kokuyor diyordu o da tuvalet kokusudur falan dedi üstüne düşmedi 1 ay sonra veterinere gittiğinde öğrendi, iç organları bitik durumdaymış, maalesef kurtulamadı. Olayın ciddiyetini anlamanız için söylüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 635 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR