Acil Yavru Kedim Balkondan Kayboldu

oguzhan817
oguzhan817

3864 Puan

Balkonumuz yüksek bayağı 10 dakika önce girip baktık 10 dakika sonra baktığımızda yoktu kapı kapalıydı yinede içeri baktık ama yok balkonda yok köşe bucak baktık. Kuş falan mı geldi götürdü böyle bir şey mümkün mü? 1kiloya yakındı 2-3 aylıktı 3. kattan aşağı düşse hiç bir iz yok aşağıda büyük kediler var onların yanında yok aradım taradım sokakta yok nasıl olabilir ya ne yapmalıyım nereye gitmiş olabilir????

9 CEVAP

limis
limis

10780

Allahım delirecem şimdi. Nerdeyse hergun kedim düştü diye başlık açılıyor. Ya kedinin balkonda ne isi var??? Onu oraya koyana kadar akliniz nerdeydi? Kedilerin düşebileceğini bilmiyor musunuz? Üstelik de hoplayıp zıplayan bi yavru? Bi yerini kırsa bile durmaz tabi saklanır kaçar. Umarim bilinçli biri bulur da kurtarır yavruyu.

Tam1cat
Tam1cat

11984

Kedim düştü diye başlayıp ne kadar üzgün olduklarını söyleyen insancıklardan gına geldi. Üzüleceksen önlemini alacaksın. Önüne mama koyup iki kafasını okşayınca kediye bakmış olmuyorsunuz. Ulan cam açmıyorum lan bişey olmasın diye, pişik olma noktasındayız. Taşınacağım eve en güvenli sinekliği ararken kafayı kırdım. Siz de hayvanseversiniz sözde. Çıkarma kardeşim balkona, 3 kat diyorsun. Düşse düştüğü yerde seni mi bekler? Kaçar gider o halde, kuytu köşede ölür. Evde bir yere saklanmasını umuyorum ama sizin için değil yavrucak için. Sokaklarda sefalet içindeler eyvallah ama evdekilerin de güllük gülistanlık olduğu söylenemez. Sizin gibi sahipleri varken sokakta daha az acı çekme ihtimalleri bile var. Bıktım artık kedisini salıp, güvenliğini sağlamayıp sonra burada ağlayanlardan. Hayvanseverlik bu değil. Üzülmeniz de umrumda değil.

Tam1cat
Tam1cat

11984

Bir zahmet camlarınızın ve balkonun güvenliğini sağlayın.

Ahh ah neden tel yaptırmıyorsunuz da bu çocukların düşmesine izin veriyorsunuz? Büyük ihtimalle aşağı düştü, yaralandı ve kaçıp saklandı. Kapınızın önüne kumundan koyun, gece ve sabah çok erken saatlerde aramaya çıkın ve lütfen balkonunuza kediler için olan telden yaptırın.

oguzhan817
oguzhan817

3864

Kapının önünde 2 adet kedi var düşse peşinden giderlerdi diye düşünüyorum sokaklarıda gezdim bulamadım gece yine çıkacağım offffffffffffffffffff

GammaLamina
GammaLamina

10574

İlk önce sakin olun. Evin her tarafına baktığınıza emin misiniz? Belki içeride ufak bir alanda uyuyakalmıştır. İlk evin her yerine baksın biri. Birisi de dışarı çıkıp arasın. Kaçıncı katta oturuyorsunuz?

GammaLamina
GammaLamina

10574

Seslenin, mama kabını sallayın. Düşen kediler bazen çok uzaklaşmadan en yakın saklanacak yere gidiyorlar.

Sselin1
Sselin1

122024

Uzaklara bakmayin buyuk ihtimalle gizlenebilecegi ilk yere saklanmiştir. Evlere falan girmiş olabilir binanin icine saklanmiş olabilir kapali küçük alanlara bakin umarim bulursunuz.

oguzhan817
oguzhan817

3864

Buldum yavrumu bir sıkıntısı yok gibi arka ayaklarında sadece sorun görünüyor şuan oynuyor ipiyle topuyla oynatmamaya çalışıyorum daha fazla sorun olmasın diye. Veterine açılacak götüreceğim, fiziksel olarak arka patilerin üzerine basıyor yürüyor ama yanlara doğru açılıyor bazen arka patileri.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 453 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR