Kedime Banyo Yaptırmalı Mıyım?

tuqiatemea
tuqiatemea

1852 Puan

Kedim Merlin suya aşık. Evin içinde gördüğü bütün su birikintisinin içinde debeleniyor asla kaçmıyor. Sizce banyo yaptırmalı mıyım? Banyo yaptırmam doğru olur mu?

7 CEVAP

Senabalar
Senabalar

2523

Ben yaptirmistim kedime 1 kere mis gibi dalin kokmustu cok tatliydi:) ama zaten kendilerini temizledikleri icin yikamaya gerek kalmıyor,yikamaniz gerekiyorsa yıkayın tabi ama keyfi ise birakin suda oyunlar oynamaya devam etsin

dilekz
dilekz

3238

Kedilerin, aşırı bir kirlenme (dışkı, petrol, yağ vb.) olmadığı sürece yıkanması önerilmez. Zaten siz istediğiniz kadar yıkasanız da o tekrar yalayarak her yerini temizleyecektir. Suya kendisi giriyorsa sorun yok ama sabun şampuan gibi ürünleri kullanmamanızı öneririm. İçerikleri zaten kötü, bir de iyi durulanamazsa -ki çok yüksek ihtimal- kedi arkadaşınız kalıntıları yalayarak yutacaktır.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Suyla oynasa bile siz yikamaya çalistiginizda kacar bence. Bir legen su koyun kendi girsin isterse

wintercatt
wintercatt

792

Aşırı kirlendiğini düşündüğüm zaman yıkıyorum ben sadece o da birkaç ayda bir belkiiii... Nerede toz Cherry orada olduğu için bazen patileri kirden kararıyor (eşyaların altına patisini sokmaya bayıldığı için buzdolabı vs. yani sürekli temizlik yapamadığım yerler). Bir de bizimki uzun tüylü olduğu için nadiren de olsa dışkısı tüylerine bulaşabiliyor o durumlarda silemeyeceksem yıkıyorum. Demek istediğim ''aa bu çok kirlendi kendisini de temizleyemedi bir türlü'' dediğiniz durum olursa yıkayın sadece.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Veterinerimiz ilk goturdugumuzde yikadiniz mi diye sormustu hayir demistik.sakin yikamayincok temiz bi kedi demisti.ama artik sicaklar 50nin ustune ciktikca biz elimizi yikarken disimizi fircalarken kendini suya atar oldu.gecen gun lavaboda yatiyodu biraz incecik actik suyu.yatti yikandi.ama once havluyla sonla makinayla tuy dipleri kuruyana kdr kuruttuk.cok onerilmiyor

tuqiatemea
tuqiatemea

1852

Çok teşekkür ederim herkese, deneyimlerinizi paylaştığınız ve bana fikir verdiğiniz için.

tuqiatemea
tuqiatemea

1852

Çok teşekkür ederim gözde hanım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 513 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR