İdrar Ve İshal Sorunu

GammaLamina
GammaLamina

10574 Puan

Merhabalar.


3 aylık kedilerimden biri neredeyse iki gündür su gibi dışkılıyor. Dün onların odasının kapısını kapattım, her tarafa dışkı bulastirmasin diye, her yere işemiş. Sabah gözümün içine baka baka da yere işedi. O saatten beridir su içiyor, çok az mama yiyor ama işemiyor hiçbir şekilde. Genel olarak ikisi de uyuyor ama kalkınca su içip 1 saat kadar oyun da oynuyorlar. Yine de bakışları bir garip geldi. Parazit, aşılar hepsi düzenli. Kapıyı kapattığım için baş kaldırı olarak mı işedi yoksa idrar yollarında bir problem mi var nasıl anlayabilirim?

5 CEVAP

İdrarını yapması psikolojik olabilir odaya kapattığınız için ama ishali normal gelmedi bana. Yavru kedilerde ishal tehlikelidir. Verdiğin herhangi bir yiyecekten olabilir ishali ya da mama değişikliği yaptıysanız ondan da olabilir. Ama bir hastalığı olma riskide var. En iyisi veterinere götürmek.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Evet evet ishal kesinlikle normal değil şu an. Hic bu kadar sulu olmamıştı. Beslenme düzeninde hiç değişiklik yapmadım. Diğer kedim çok hafif ishal oldu ama diğer öğünde hemen toparladı. Uzana uzana yatıyor, keyfi yerinde. İshal olan kıvrılarak yatıyor. Karnı ağrıyor olabilir mi?

GammaLamina
GammaLamina

10574

Bu arada akşam veterinere gideceğiz ama sizden de bir görüş almak istedim. Aceleci davranmak ya da geç kalmak istemiyorum.

Olabilir, belki de çok yaş mama vermenizden olmuştur. Üşütmüş de olabilir. Çok seçenek var bizim de burdan kesin şunu yapın dememiz yanlış olur.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Yaş mama vermiyorum iki haftadır. N&D yavru kuru maması sadece. Karnının şiş olduğunu nasıl anlayabilirim biliyor musunuz? Nerelerini bastırarak yoklamalıyım?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR