Uzun Yolculuk

Semy
Semy

648 Puan

Merhabalar. Kedimle okulum bittiği için memlekete dönememiz gerekiyor. Veteriner ilaç verip uyuturuz dedi. Daha önce yaptıran var mı? Bi zararı oluyor mu? Kullandıktan sonra ne gibi eylemlerde bulunuyor kedicik ??

9 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Sedapeti hic tavsiye etmem.ne bayildi ne ayildi kustu kakasini kacirdi.saatlerce inim inim inledi yavrum gozlerinden yaslar akti.bidaha da asla kullanmadim.yolculugunuz otobusle mi bilemiyorum biz bu sevimsiz sakinlestirici mevzusundan sonra 2 kez toplami 9-10 saate varan ucak yolculuklari yaptik ve hic sesi cikmadi.
Bi kerede kisirlastirmadan once kan alamadiklari icin igneyle sakinlestirdiler,gozleri acikti ancak kaslari tamamen tutmaz haldeydi.cok az verdik 2 saate kendine gelir dediler tam 9,5 saat surdu ayilmasi.buarada surekli cisini kacirdi kustu.ben kendi adima cok korkuyorum sakinlestiriciden artik:(

SistraMila
SistraMila

879

Önceden belli bir süre yemek yememesi lazım, ilaç sonrasında kedinin gözleri kayıyor şaşı gözükebilir korkmayın. Sarhoş gibi davranıyor etki edince, düşüyor falan durduk yere. Yalnız ilaç uyutmak için değil sakinleştirmek için diye biliyorum yani kedi tamamen uyumuyor. Acı acı miyavlayabilir. Verdiğiniz gün yine biraz sersem olur sonra geçer.


Bagajda götürürken bagajın en havadar yerinde olmasına dikkat edin, motor yakını olmasın. Hava akışı olan bir yerde olsun. Kafesin etrafın üstüne valiz konulmamasına dikkat edin. Muavin biraz insansa koymaz zaten ama kimin denk geleceği belli olmaz. Kafesten çıkarmayın arkadaşın dediği gibi panik yapar kaçar.


En önemlisi otobüs firması ile önceden görüşüp hayvan kabul edip etmediklerini sorun. Kamil Koç kabul ediyor. Yanınızda karnesi olsun sorabilirler. İyi yolculuklar.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Bir tane site vardı özel aracıyla gidenler götürüyordu. Öyle giden birini bulabilirseniz daha iyi olur sanki. Özel arabada kucağınızda gider uyutmaya gerek kalmaz. Zararlı maalesef çünkü dediğiniz yöntem.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bla bla car diyorsunuz siz. Evet cok mantikli.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Mantar bir kediyle otobüs kullanarak 10 saat gidecekseniz tedirgin olun zaten. Mantarı artabilir diye düşünüyorum stresten dolayı. Dediğim siteden o yöne giden birilerini bulun bence otobüste bagajda kötü şartlarda gidiyorlar çünkü.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ben de izmirden tekirdaga gelmistim okul bitince, sedapet kullanmistim. Ama fazla vermedim bisey olmasin diye, bagajda geldi:( basta biraz miyavladi sonra uyukladi. Aralarda cikardim. Ama kutusuyla, kutudan cikartmamak daha iyi kacabilir panikleyip. Otobus cok sıkinti oluyo yani. Ucakla gidecekseniz de bayiltmaya gerek yok

Gamzessven
Gamzessven

21488

Aynen aynen oydu aklıma gelmedi :D

Semy
Semy

648

Otobüs yolculuğu yapacak aydından ankara ya 10 saat kadar. Birde şuan mantar sorunu yaşıyoruz o yüzden biraz tedirginim açıkçası

kaanoclnn
kaanoclnn

743

Daha bugün 5-6 saat civarı bir yolculuk yaptım kedimle. Hususi aracımız olduğundan kafesine koydum ve kucağımda getirdim. İlk 30 dakika biraz bağırdı ara ara fakat daha sonra hiç sesi çıkmadı çokta güzel geldik. Herhangi bir sakinleştirici vb. ürün kullanmadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 456 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR