Kedimin Memesinde Şişlik

bulutt_
bulutt_

1895 Puan

Selamlar iki gündür kedimin memesinde leblebi büyüklüğünde şişlik var. Dışarıdan görünen birsey yok tüylerinden başka. İçeriden gibi . . Tepki vermiyor acısı yok. Kısır dişi kedim. Böyle birsey ile karşılaşan varmı

3 CEVAP

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Benim kedimde de aynı sorun vardı. 5 6 aylık civarı ilk kızgınlık döneminde şişmişti, veteriner hormonlardan dolayı olabileceğini söylemişti. Kucağıma almak için kaldırdığımda bariz elime geliyordu. Sürekli gözlemleyin büyürse ya da aynı kalırsa sorun vardır, küçülürse sorun olmaz demişti veterinerim, ne kadar doğru verdiği bilgi bilmiyorum. Birkaç gün içerisinde şişliği indi, 1 hafta bile sürmedi, kızımda kızgınlıktan çıkmıştı, sonraki kızgınlık dönemlerinde vs de karşılaşmadım. Ancak tümör, kanser gibi hastalıkların başlangıcı olarak gösteriliyor, şiştiği zaman araştırma yapmıştım. Kedim kısır demişsiniz, bence mutlaka veterinere gidin.

bulutt_
bulutt_

1895

Teşekkür ederim. Kısır olmasına rağmen bu durum benim de kafamı karıştırdı. Şikayeti yok yine oyun oynuyor yemeği de bitiriyor. Normal gözüküyor herşeyi ama içeriden leblebi kadar bir beze top gibi oynuyor elleyince.

gamzee35
gamzee35

818

Merhaba, sorunuza denk geldim merak ettim aynı problemi yaşıyoruz. Acaba naptınız bir sonuca varabildiniz mi ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 402 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR