İran Kedisine Nasıl Bakılır

cansucelik07
cansucelik07

2597 Puan

annemin arkadası 2 hafta sonra istanbuldan iran kedisi getirecek.bu arada leonu sahiplendiricem bir arkadasıma.1 hafta önce cıktı bu ,iran kedisi sahiplenme olayı.leonun hastalıgı var diye yanıma aldım.cok asırı paraziti vardı gozleri cok asırı akıktı kusuyordu hep vb.hatta buradan bir arkadasa yazdım 2 3 hafta önce geçici yuvalık yapıcam diye.yaani iran kedisi alcam diye leonu basından attın diyen olmasın diye soyluy9rum bunları.neyse daha önce cok kedi baktım fakat hiç iran kedisi bakmadım.iran kedisine nasıl bakılır

33 CEVAP

Binlerce soru sordun burda o kadar insan sana küçüksüni sorumluluk alamazsın dedi. Alabileceğini düşünüp destek olduğum da oldu. Alman gereken bir yaşta olduğunu da düşünüyorum. Leon'u geçici olarak almadığını aylardır sorduğun her sorudan biliyoruz. Profiline girip kendin bak istersen. Şimdi olmadı/alışamadın/her ne ise başka kedi almak istiyorsun, belki de cins diye. Yaptığın mantıklı mı?

Sselin1
Sselin1

122024

Ben de hatirladim simdi :/ cansu cok tatli bir sarmanin var. Umarim onu güzel bir yuvaya sahilplendirirsin zaten senin onu hakkettigini düşünmüyorum tek ricam onu gercekten sevecek ve terk etmeyecek heves icin almayacak olgun bir kisiye yuvalandirman. Arkadasim dedigin kisiye degil yani. Ayrica iran kedisinin de bakimi kolay degil genetik bir cok rahatsizligi olabiliyor bunlari bir araştir sonra onu da terk etme.

Luckysmom
Luckysmom

2936

Size alışan bir kediyi sırf iran kedisi buldun diye mi bırakacaksın cansu. Cins kedi diye mi terk edeceksin o sarman yavruyu. Kendimi tutayım diyorum olmuyor. Nasıl bir özentisin sen? Aylardır burda insanlar sana yardımcı olmaya çalıştı ilgilenmiceksen alma dedik dinlemedin. Şimdi O güzel çocuğa yazık değil mi? Bide istanbuldan getirtecekmiş görgüsüz. Bence ailen seni bırakıp farklı cins bi çocuk evlat edinsin iskandinav ülkelerinden.

Sana sonsuza kadar alışamadıkça yeni kedi mi bulunacak? Bir de geçici aldım yazmışsın kimi kandırıyorsun şurda? Al sıkıldıkça yeni kedi al cansu, eskisini de direkt sokağa gönder yeni yuva bulmakla uğraşma

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bence şu kiza cevap vermeyin gormezden gelin. Trol cunku cevap verdikce daha cok şimariyor. Sorualari da birsey ogrenmek icin sormuyor zaten. Kendinizi sinir etmeyin bosuna yani. Simdi cikar birileri de der kucuk kizi linc etmissiniz bilmemne bik bik.. boyle diyenler eski konulara baksin anlar neden linc ettigimizi.

Sselin1
Sselin1

122024

Herkes kedi bakmak veya bu sorumlulugu almak zorunda degil. Evi musait olmabilir zamani olmayabilir vs. Gecici yuva olup leona bakmaniz tedavi ettirmeniz de cok guzel bir davranis. Ama madem kedi sahiplenme gibi bir düşünceniz vardi ozaman baktiginiz kediyi sahiplenmeniz daha mantikli olmazmiydi. Size alisan kediyi birakip baska bir kedi almanizin sebebi tam olarak ne ?

Cansu takip edenler geçici yuva olmadığını biliyor.

Arkadaşlara katılıyorum. Sırf cins kedi hevesi için kendi kedini verme. Geçici aldım zaten yuva da buldum diyorsun. Tamam o zaman iran kedisi cins olduğu için çabuk yuva bulur onu sahiplendir. Kendi kedin sende kalsın.

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

evi doldurmak yerine sokağı dolduran Cansu'ya (aşağılayıcı)alkış

Cansu zaten 2 kediyi atmışsın, leon da gidiyormuş yazmışlar. Dolduramazdın yani o evi

Tam1cat
Tam1cat

11984

@ygiz_mrtt sen bilmezsin bu cansunun bizi uğraştırdığı vakitleri, olsan kesin delirirdin. Ucuz mama alacam, yok mama alamıcam evden ne vereyim, yok annemi nasıl ikna ederim, ben kısırlaştırmam çok karşıyım, ben ona çok para harcarım, banyoda tek kalır mı, banyo kapısını kapatmazsam korkar mı? Ben burada insanlara karşı bir tık daha sert olduysam, özellikle 15 yaş altı ve suzionline kopyacılarına karşı, sebebi cansudur. Benim ruh hastası olma sebebim de cansudur. Cansunun beni ruh kanseri ettiği dönem ilkokullara staja gidiyordum, oradaki çocuklara sağlık anlatmam gerekirken hayvanları sevin, sevmiyorsanız da rahat bırakın konulu dersler anlatıp mini mini birler, çalışkan ikilerin el yıkama dersi esnasında kedi evi nasıl yapılır öğrenme ve stajdan 60 alma sebebim de cansudur. Cansu benim kanayan yaram. Hepimiz ana baba olduk/olacağız hayırlısıyla, nolur çocuklarımıza dört ayaklı bebeklerin oyuncak olmadığını öğretelim ki cansular çoğalmasın. Cansu sen benim minik tatlı kanserimsin ablacım, şu kedileri sar

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

kızım şu siteyi be sal be

Tam1cat
Tam1cat

11984

Hayır ben bu çocuğun annesiyle tanıştım, konuştum. Burada yazdıklarından, kendisi ve maddi durumları hakkında verdiği bilgilerden, annesinin çalışma saatlerinden tutun o sırada nerede olduğuna kadar anlattığı her şeyi hanımefendiye bildirdim. Cansunun neden hazır olmadığını söyledim, bana hak verdi. Gerekeni yapacağını söyledi. Daha önce 2 kere kedi alıp bakmamış/bakamamış sokağa atmışlar. Şimdi yazık bu da gidiyor. Arkadaşına sahiplendirecekmiş de bilmem neymiş de. Helal olsun sana cansu, nasıl bencil ve görgüsüz bir çocuk olunur bize gösterdin.

dlwlrma
dlwlrma

8952

Dediklerğn çelişiyor.En son ilk kedim Leon.Onu sahiplendim diyordun şimdi geçici yuva olmuştum diyorsun!?

limis
limis

10780

Allah senin anne babana da akıl fikir versin ne biçim çocuk yetiştirmişler. Daha bu yaşta 0 vicdan 10 numara şımarıklık. Umarim elinde güze yavruyu alan iyi bir sahip olur ona

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1891 Görüntüleme
  • 33 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR