Felicia Kitten Kuru Mama Kalitesi

hsnfrt96
hsnfrt96

6004 Puan

1 hafta önce sokaktan bir kediyi sahiplendirmek için aldım. Veteriner bana yavru kedi maması olarak Felicia Kitten’ı önerdi kedi başta yedi ama zamanla mamayı yememeye başladı, arada tavuk göğüsü, balık gibi şeyler de veriyorum illa et yemek istediği için mi yoksa mamayı beğenmediği için mi yemiyor sizce? Mamanın kalitesinden şüphe etmeli miyim? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Saygılar.


6 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Ucuz mamalar icinde tercih edebileceginiz bir mama büyük paketleri hesapli oluyor cunku. Ama eger bütceniz daha fazla ise daha kaliteli mamalari tavsiye ederim matisse 10 kilo alirsaniz kilosu 25 lira ya da n&d dusuk tahilli bunun kilosu da ortalama 36 lira 5 kiloluk paketlerde aliyorum ben genelde.

hsnfrt96
hsnfrt96

6004

Acaba yavru bütün kuru mamaları mı reddeder yoksa bu mama özelinde bir tavır mı bu onu merak ediyorum. Mamayı değiştirmek çözüm olur mu?

Hidatot
Hidatot

2597

Başka bir markanın ufak bir miktarda mamasını alıp deneyebilirsiniiz. Aynı fiyatta ve yine güzel kalitede burada tavsiye edilen mama Golosi. Ancak açık seçeneği var mı hiç bilemiyorum.

Sselin1
Sselin1

122024

Yani kesin bir sey demek dogru olmaz kuru mamadan sıkılmış olabilir yaş mama daha cazip geliyor olabilir ya da kuru mamanin tadini begenememis olabilir denemeden anlayamazsiniz. Önerdigim mamalar genelde kedilerin sevdigi mamalar. Ve daha kaliteli. Benim kedim mesela yaş mama vermedikce kuru mama yemek istemez miyavlar ama sürekli yaş mama da yemek istemez kuru mamasini kaldirirsam onu da ister cesitlilik seviyor yani. Bir ogun yaş mama verince diger ögün kuru mama yemiyor mu kediniz ?

hsnfrt96
hsnfrt96

6004

Evet yemiyor. Alternatifi olduğunu biliyor ve kuru mamayı reddediyor.

Sselin1
Sselin1

122024

Bir veterinerden acik olarak cok az n&d mama alip bir deneyin isterseniz bakalim yiyecek mi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR