Kısır Kedi Maması Seçimi

sapiensasil
sapiensasil

5076 Puan

Merhabalar, benim kısır erkek bir kedim var. 1,5 yıldır "N&D kısırlaştırılmış kediler için tavuklu ve narlı mamasını" kullanıyoruz. Ancak sıcak havalardan dolayı tavuklu mamanın kedimize alerji yaptığını söyledi veterinerimiz. (patilerinin araları yara oluyor geçen yıl da olmuştu yaz mevsiminde) Ben de içeriğinde tavuk vb. etler barındırmayan bir mama arayışına girdim. Orijin ve acana kısır erkek kedilere önerilmemiş. Bundan sonra da gelen en iyi mama N&D deniyor ancak kısır kediler için bu markada başka mama seçeneğimiz yok. Ben de seçeneklerimi şu şekilde daralttım. Aşağıdaki mamalardan hangisi kısır bir kedi için daha uygundur?


"N&D Düşük Tahıllı Morina Balıklı Portakallı Yetişkin Kuru kedi maması"
İÇERİK: Taze morina balığı (%25), kurutulmuş morina balığı (%24), balık yağı, kılçıksız buğday (%10), hidrolize balık proteinler, kurutulmuş pancar küspesi, bitkisel bezelye lifi, kurutulmuş havuçlar, kurutulmuş yonca, inulin, fruktooligosakkarit, mannan-oligosakkaritler, kurutulmuş tatlı portakal (%0.5), kurutulmuş elma, nar tozu, ıspanak tozu, fisilyum (%0.3), frenk üzümü tozu, yaban mersini tozu, sodyum klorür, kurutulmuş bira mayası, zerdeçal kökü (0.2%), glukozamin, kondroitin sülfat, kadife çiçeği özü (lutein kaynağı)
ANALİZ: Ham protein %36.00; Ham yağlar 2%0.00; Ham lif %1.90; Ham kül %8.00; Kalsiyum %1.20; Fosfor %1.15; Magnezyum %0.09; Omega-6 %1.80; Omega-3 %2.50; DHA %1.10; EPA %0.80; Glukozamin 1200mg/kg; Kondroitin 900mg/kg


2)Naturea Tahılsız somonlu kedi maması
İÇERİK: Kurutulmuş taze somon, kurutulmuş somon, kurutulmuş patates, tavuk yağı, hidrolize somon, bira mayası, keçiboynuzu, keten tohumu, balık yağı, deniz yosunu, elma, kızılcık, yaban mersini, domates, potasyum klorür, yucca schidigera.
ANALİZ: Ham protein% 32, Ham yağ% 18, Ham selüloz% 2, Nem% 8, Karbonhidrat% 29, Ham kül% 7,5, Metabolize enerji 4150 kcal / kg, Kalsiyum% 1,4, Fosfor% 1.



  1. Petcurean Go Sensitivity Shine Tahılsız Somonlu
    İÇERİK:

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 358 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR