Kedim Etrafa Tuvaletini Yapıyor.

Gkctrs
Gkctrs

5084 Puan

Kedim son 1 aydır her yere az,sapsarı ve koyu kıvamlı (çok afedersiniz) çişini yapıyor. Kuma sokuyoruz fakat çıkıyor. Büyük tuvaletini de neredeyse hiç yapmıyor. Son 2-3 gündür de her tarafında kırmızı kabuklu büyük yaralar çıkmaya başladı. Veterinere götüreceğiz ama sizce ne olabilir? Koku bırakıyor dediler ama kızgınlık dönemi değil. Evde erkek kedim de var ona hiç yaklaşmıyor bile.

2 CEVAP

zeynepuysal
zeynepuysal

252

Kediniz dişi mi? Eğer erkekse her yere çişini yapması normal onlarda kızgınlık dönemi diye bişey yok benim kedim kısırlaştırmadan önce her gün kızgınlığındaydı diyebilirim o ağır kokulu idrarın kokusunu çekmediğimiz gün kalmamıştı. Ama kediniz dişiyse neden olur hiç bilmiyorum. Ayrıca büyük tuvaletini de yapmadığını söylemişsiniz bu bir sıkıntı belirtisi olabilir. İlk okuduğumda kedinizin erkek olduğunu varsıp normal diye düşündüm ama eğer dişiyse veya yaraları varsa neden hiç bilemiyorum ve bence en kısa zamanda bir veterinerin kedinizi görmesi gerekiyor. Geçmiş olsun iyi günler.

Gkctrs
Gkctrs

5084

Kedim dişi. Son 15 gündür böyle. İşimden izin aldığımda götüreceğim ama inşallah ciddi değildir. Kızgınlık dönemi böyle olmuyor miyavlaması garip oluyor. Bir sıkıntısı var gibi ama çözemedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR