Kedimin Burnu Akıyor Bir Kaç Gündür Ne Yapmam Gerek

Alikenar4
Alikenar4

231 Puan

Arkadaşlar 1-2 gündür kedimin burnu akıyor bir kaç gece ara yerde kaldı çok soğuk değildi ama ona yetmiş sanırım. Ne yapmam gerek. Veterinere götürmek istemiyorum korktuğu için. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? Yoksa acilen veterinere götürülmesi mi gerek ?

5 CEVAP

Kedilerin sağlığı söz konusu olduğunda hepimiz ilk önce burunlarını kontrol ederiz çünkü kedilerde burun kuruluğu her zaman değilse de genellikle hastalık belirtisidir. Aynı şekilde burun akıntısı da hastalık belirtisidir. İnsanlarda ki gibi kedilerde de genelde üşütme ve enfeksiyonlar sonucu ortaya çıkan burun akıntısını mutlaka ciddiye almak gerekir.
Çünkü burun akıntısı grip belirtisi olabilir
Özellikle kış aylarında kedilerde grip ile diğer mevsimlere oranla çok daha fazla karşılaşılıyor ve burun akıntısı kedilerde grip hastalığının en belirgin semptomlarından biri. Ayrıca pisiciğinin soğukta kaldığını söylüyorsunuz. Grip bizim için basit şekilde geçirebildiğimiz bir hastalıkken kedilerde çok ağır sonuçlar doğurabiliyor. Bu yüzde kedinin grip olduğundan şüphelenseniz bile mutlaka veterinere gitmelisiniz. Size bol şans :)

Alikenar4
Alikenar4

231

Çok teşekkür ederim. Yarın hemen veterinere götürücem yavrumu

Busrabiye
Busrabiye

605

bizimkinin burnu 2 senedir akıyor hangi veterinere gotürsekte bişey değişmedi hatta baya şaşırdılar o kadar vitamine ilaca nasıl geçmez burnu diye :D

Önemli değil umarım önemli bir şeyi yoktur :)

sirindostum
sirindostum

2653

Bizim sümüklü prensesin de burnu akıyor :) Ama çok sağlıklı . Bazen kışları kediler grip olabiliyor .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 11819 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR