Acil Cevap Lütfen! Dolabın Arkasına Girdi Çıkmıyor????

kedici92
kedici92

870 Puan

Az önce bahçemizde sahiplenmek istediğim yavru kedilerden birini komşumuz yakaladı. Ben de hemen çıkmasın diye eğik tuttuğum kedi taşıma çantasına koydum. Tabi kapıyı kapatana kadar debelendi. Sonra eve çıktım hemen ve kafesin kapısını 2 dakika sonra açtım. Önce içinden çıkmadı. Yaklaşık 7 dakika sonra çıktı ama bu defa da bir gardlobın arkasına girdi ve yarım saattir çıkmıyor. Ne yapmam lazım??? Korktu tabi haklı olarak ama çok endişeniyorum oradan çıkmayacak diye.... Hiç dokunmadan çıkmasını mı bekleyeyim yoksa çıkartmaya çalışmalı mıyım? Kafese girdiğinden beri miyavlıyordu yarım saattir sesi de çıkmıyor :'( Yakınına peynir koydum mama ve su koydum ama dolabın arkasından hiç çıkmıyor. Yemiyor içmiyor ne yapmalıyım acil cevap lütfen!!!

5 CEVAP

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Daha yeni gelmiş.Çok normal.Siz bekleyin.Zamanla mama yiyecek alışacak.Zorlarsanız dahada kaçar

GammaLamina
GammaLamina

10574

Zorlamayın. Evhama gerek yok. Tehdit olarak görmüş ve yeni ortamı sindirmeye çalışıyor olabilir. Mutlaka çıkıp yemeğini suyunu tadacaktır.

Benim kedimde 4 gündür bizimle ilk geldiğinde oda yatağın altından çıkmadı yemek bile yemedi sonradan alıştı biraz zorlamayın yoksa hiç alışmaz hep öyle korkak olur. Kendi Bi zaman sonra çıkar zaten.

Mini-Su
Mini-Su

641

Kesinlikle zorlamayın, yemek ve su koymuşsunuz. En önemlisi bulunduğu alanı boş bırakın. Sessiz olun, o odada bulunmayın kendiliğinden çıkacaktır merak etmeyin.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Sahiplendiginiz kedi kac aylik? Annesi var mi? Sokaga alişik mi? Keske zorla tutmasaydiniz. Once kendinize alistirin mama su vererek. Zorlamadan. Size guvenir zamanla

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 658 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR