Hamile Köpek

Scotvenus
Scotvenus

231 Puan

Hey selam bu sitede yeniyim. Bahçemizde safkan bir Akbaş var , dişi. Yavru değil tahminim 2 3 yaş arası ve hamile kalmış. Daha önce köpek baktım ama hiçbiri hamile değildi ve ne yapacağımı bilmiyorum karnı baya şişmiş ve memeleri belirgin duruyor bilmiyorum yani insanlardakine benzetiyorum. Doğumu yaklaşmış gibi duruyor annemle bir kaç kez arabaya bindirip veterinere götürmeyi denedik fakat korkuyor ve kaçıyor arabadan. Ne yapabiliriz bir
Fikriniz var mı? Tabi şunu da söyleyeyim bu süreç içerisinde onu çok iyi besliyoruz en iyi mama ve taze suyla.

5 CEVAP

Yavrularını büyütünceye kadar veterinere götürmenize gerek yok zaten aşı vs. yapılamaz sanırım hamile olduğu için. Bahçenize bir kulübe koyun oraya alıştırın eğer alışırsa oraya doğurur. Bu süre içinde maması suyu önünde hep bulunsun. Ben de daha önce hamile köpek bakmadım ama kedilerde böyle yapıyoruz hep.

Tasma takıp veterinere götürün yalancı gebelikte olabilir

Scotvenus
Scotvenus

231

Anladım çok teşekkürler cevaplarınız için. Bahçeye alıştırdık zaten dedem geniş bir kulübe yaptı. Su ve mama kabı her zaman önünde Zaten. Ve sanırım veterineri eve çağıracağız o gitmiyorsa veteriner gelir ;) çok teşekkürler tekrardan

Veterinerin gelip bakması en güzeli. Çünkü doğumu bahçenizde yaparsa zaten yavruları da kontrol için veterinerin size gelmesi gerekecek. Önceden tanışıp takibe başlamış olur, hayvanla da bağı olur.
Hamile köpeklere özel mamalardan kullanmanızı tavsiye edebilirim. Taze suyu zaten hep varmış. Ne güzel, bir sürü şirin ve sağlıklı bebekle dolacak inşallah bahçeniz :)

BalliBadem
BalliBadem

121963

Yavru maması kullanabilirsiniz özellille emzirme döneminde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 416 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR